Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacelnice, da svaki dan realizujes po jedan novi projekat u Kaknju, da im pticije mlijeko obezbjedis, nas narod je takav, da im nikada neces valjati. Koliko god da se trudis da budes skroman i posvecen poslu, opet ne valjas. Cuvaj zdravlje i porodicu, jer na kraju ce oni jedino biti uz tebe, a oni kojima budes najvise valjao, okretace glavu od tebe...
Nije naš narod takav, ni blizu. Najbolji primjer je Tito koji da danas ustane iz groba osvojio bi 95% glasova na izborima. Ovaj Mandra bolje nek preispita odnose koje ima sa lokalnim SDA tajkunima, potom nek preispita ostale moćnike iz SDA pa tek onda da priča o velikim projektima.
Da, da! A na godišnjem nivou u Kaknju 100 novih karcinoma pluća. Dok se Kakanj izgradi i riješi problem zagađenosti, mi ćemo svi ili umrijeti ili otići u Njemačku :D
nermine koliko si pokrao kao ministar u ze do kantonu....
SDA gradonačelnik Scheissendorfa.
Ako neko drugi osim SDA kandidata pobijedi neće moći dobiti podršku SDA ministara i premijera... E neka vas je Amra zgazila! https://youtu.be/tBYol3uIaio
po jedan grad iz svake republike u bivsoj drzavi imao je prefiks titov kakanj jajce i sisak nisu mogli nositi taj prefiks je li to diskriminacija prema ovim slobodarskim gradovima
Politicka smrt Fahrudinu Radoncicu i Dnevnom Avazu. Rijec je o jednim od najvecih zala koje su se dogodile Bosnjacima u posljednjim decenijama !!!
@ferhat_80 a SDA je li SDA zlo
@vansiona Nisam rekao da nije. Ali Radonciceva stranka je leglo propalih i politicara koji imaju pun ormar dresova. Munib Jusufovic i slicni vjerovatno ujutro nisu sigurni u kojoj su trenutno stranci. Ako pricamo o kriminalu, Radoncic je rame uz rame sa SDA, s tim da je ponizio i ismijao svoje birace jer su mu dali glas na propagandi protiv SDA i obecanju da nema koalicije sa njima. Sada zajedno cine vlast. SDA opet ne okrivljuje Bosnjake za pocetak rata i ne proglasava nas fundamentalistima.
Hahhahahaha, rekao bi covjek da je u najmanju ruku gradonacelnik nekog grada u Japanu koliko radi...Mandra ne seri znamo takve!
po faci bi se reklo da nije lopov. lici na kulturnog i postenog covjeka . ali mi nije jasno sta onda radi u SDA?
U SDA ima dosta dobrih ljudi. Ono najgore od njih i iz Stranke za BiH se natalozilo kod Fahrudina Radoncica u mozda najgoru stranku koju su Bosnjaci ikada imali (Savez za Bolju Buducnost). SDA mora ocistiti nesposobne kadrove kojih je nazalost mnogo. Ali neposteno je zbog takvih ignorisati uspjesne ljude iz ove stranke.
@ferhat_80 kako Ce ocistit kad ih ne bi ostalo ni 5 posto normalnih
Dobar covjek i veliki radnik ,znam da ce ga sad objesiti ziva SDP DF GS NS SBB ,jer ovaj covjek pripada SDA stranci !!!!!!
@Tursija gdje ste vi graditelji, narod vam se evakuise iz Bosne a vi private o napredku