Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina, masa biciklista danas na Stupinama od kojih 70% nisam vidio na biciklu prije. Super stvar da nas bude više ubuduće. Moja svakodnevna ruta je Slavinovići - BKC - Slavinovići sa istim \"check points\" kako je navedeno u članku. Hajde načelniče, ispuni svoje obećanje i napravi na stazu.
Svaka cast Tuzli i tuzlacima!
@ rodjena.... isto tako ova tvoja vlast je zasluzna i za to sto tuzla jos uvijek nije proglasena gradom, sto u tzli svakim danom sport sve vise propada (RK slobod, KK sloboda...) pa stadion se obecava i gradi vec 10 godina, stara gadska naselja nemaju rjesenu kanalizaciju i prilazne puteve, ovaj sizofrenicar i alkos je samo spreman suplje prosipat ;) kad bude uradjeno sve sto je obecano e onda cu ga pohvalit! a do tad ko mu j.e.b.e m.a.t.e.r.
jao vidi i talijana na čelu kolone, pozdrav biciklistima
Odlična ideja, samo da ne ispadne šuplja priča. Ovakve staze nisu nikakav luksuz već potreba. Pozdrav svim učesnicima biciklijade.
Svaka čast Tuzla! Pozdrav iz Sarajeva.
Sve pohvale za ovaj događaj. Jos jedan pozitivan događaj u ovoj našoj državi. Biciklizam trebamo svi podržavati jer to jedan dobar i zdrav sport. A primjetno se počeo primjenjivati u cijeloj BiH. Treba konstantno raditi na popularizaciji ovog vida sporta.
nije u redu da pljuljes zvornicane i bijeljence dok si se ti k.u.r.c.i.o po stupinama oni su bili na linijama i cuvali \"tvoju\"tuzlu a sto se tice staze to je ok ali prioritet bi bio dio puta od skvera do crvenih 7(za one koji ne znaju put je toliko naget da iz auta mozes vidjeti slana jezera -da to nije marketinski trik da navuce raju na jezero)
@Istina Ako je kompleks biti ponosan na ono sto jesi i voljeti svoj grad onda mi je drago sto sam kompleksasica! I kakve veze ima to sto Jasmin nije rodjeni tuzlak :S Pa vama da i taj majmun dodje ne vlast,da vam dodje na vlast neko peti deseti vi bi i dalje pljuvali po svome, to je nas prgavi mentalitet... Da vam ulice pozlate rekli bi ne valja treba li su u trotoar ugraditi dijamante! I vise nije u pitanju ni Jasmin, nego je u pitanju to sto uvijek moramo da pljujemo svoje...i sutra da dodje novi nacelnik opet vam ne bi valjao... Ponosna sam na ono sto je Tuzla postigla u posljednjih par godina i bit cu i dalje ponosna sve dok bilo koja vlast bude brinula bar ovoliko o gradu i gradjanima Tuzle koliko brine ova sadasnja... Uvijek moze bolje i nadam se da cu zapamtiti i jos bolje... ali ovo je trenutno do sada najbolje...
Cemu malogradjanstina ?
@rodjenatuzlanka, Da staviš majmuna za načelnika (ne gradonačenika jer Imamović još uvijek ne želi da se Tuzla proglasi gradom iako SDP drži kanton i Federaciju), opet bi TUZLA IŠLA NAPRIJED kroz godine. Uzmeš životinju majmuna i dadneš mu 40 miliona KM (koliko iznosi minimalan budžet Tuzle). Majmun ne može direktno ukrasti niti pojesti pare. Dakle, mora ih potrošiti. E sad pitanje je na šta će ih potrošiti, ali bilo kako bilo 40 miliona ti mora uljepšati grad pa makar napravio spomenik banani za Ginisa. Također, sve što se izgradilo je plaćeno parama građana TUzle. ps: Jasmin nije \"rođeni Tuzlak\" za razliku od mene i tebe (vidim da imaš kompleks oko mjesta rođenja)
Jedno pitanje za načelnika. DA LI BICIKLISTIČKA STAZA IDE PRIJE ILI POSLIJE: 1.) Pijace u Tabašnicama 2.) Visećih vozova 3.) Rješavanja problema pasa lutalica 4.) Podvožnjaka na Pingi 5.) Besplatnog interneta za Tuzlu 6.) Sony tornjeva na Stupinama 7.) Trećeg jezera 8.) Kaskade na Jali 9.) Rekonstrukcije i izgradnje stadiona Tušanj. 10.) Proširivanja trga Slobode (BIT3) 11.) Renovinaranja zgrade stare Opštine 12.) Puštanja u pogon KITe na Sonom itd itd itd Ne navijam niti za jednu partiju, ali brate nisam glup. Pa možemo staviti i papagaja za načelnika koji će malo malo izbacivati neke fix ideje. Uostalom, Panonsko jezero nije načelnikova ideja. Bilo koji tuzlanski patriota koji je čitao TUZLAND zna da se u toj tuzlanskoj monografiji štampanoj 1999/2000 spominje izgradnja Panonskih jezera na Pingi. Načelnik Imamović dolazi 2001. na vlast.
seljaci sa sela dosli i pljuju po gradonacelniku, tuzla uvijek i zauvjek! DSG ( dijete sa gradine )
Ne znam kako neko ko ima imalo mozga i zdrave pameti moze da pljuje po nacelniku Imamovicu. Znaci ne morate ga voljeti i ne morate biti \"komunjare\" al morate biti realni i okrenuti se oko sebe ( Tuzlaci) pa da vidite razliku Tuzle sada i Tuzle od prije par godina, vidljiv je napredak...od Tuzle koja je bila oronula i napola ruglo od grada napravljen je jedan prelijep grad... Ima naravno i propusta sto je normalno, svi mi bi uvijek voljeli vise i obicno nismo zadovoljni ali trebate samo biti REALNI!!! Pozdravljam ovaj projekat biciklisticka staza jer Tuzli treba tako nesto...i usput nisam SDP, cak naprotiv... ali sam ponosna na pozitivne, vidljive pomake koji se desavaju u Tuzli...
Tuzla i TK su jedina zrela sredina u cijeloj BiH.Podrzavam biciklisticku stazu to nam treba.Ili je bolje jos koja dzamija za te pare?
Ovom prilikom zelim da CESTITAM sklapanje braka svom kolegi Rusmiru Bureku sa njegovom izabranicom..... Nek mu je BOG na pomoci !!!!
haha ovo boss stranka ima svoje derzurne na internetu danas... samo pljuju na gradonacelnika