Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ste u Njemackoj ne bi prisli bez htz opreme na 100 metara objektu.
Hvala nacelniku sto nam je omogucio novu povrsinu za drogiranje.
SDA je velika stranka, sa dugim stažom i tu ima dobrih ljudi koji nešto rade za dobrobit naroda, za razliku od recimo sbb gdje ne možeš svijećom naći nekoga ko nešto radi, osim što kritikuje SDA.
Napravio je vise nego svi politicari skupa. Porodica preminulog nije zeljela tuziti Efendica jer je bio nesretan slucaj. Hejteri odjebite. Zivio ti nama Semire!
Jeli usput pregazio kakvog penzionera,koji se u krivo vrijeme naso na krivom mjestu,,?? Brezobrazni kriminalac zlocinacke SDA.😎
Izvuce se Efendic za ubistvo pjesaka! SDA je mafijaska organizacija koja je svoje pipke uvukla u sve sfere drustva.
Bezopasan je kad nije za volanom....
ne valja se s tim šaliti, fakat
Gdje je most sto si obecao ? jeb.lo te igraliste rumeni.
Crvene brigade tako je.Na slikama se ponasa kao da nije neduznog covjeka zgazio.Sve ce to neko zataskati.Ispasce mrtav covjek kriv sto je pregazen.Ni srama a ni obraza nema.Muka mi je kad ga vidim.Odvratan je.Fuj.Gadi mi se.
Kakav skup debila i dusebriznika....
Šta je sa poligonom za vozačku obuku mladih Rumenko od Goražda. Time bi sigurno kasnije pogazili MANJE SUGRAĐANA !
Sta bi za ono sto je zgazio covjeka ili smo to kao zaboravili?
IDI U ROGATICU I SVE NJENE ZASOKE KUJI ĆEŠ KURUC GORE INAKO SI IH SVE ZAPOLIO SELJACKA FACO.FUJ
Bolje da si parking napravio nacelnice, nema se gdje parkirat u gradu a igralista ta prazna uvjek,nikad nisam vidio nikoga na igralistu osim onih sa placanjem termina,valjda narod vise voli placat ko ce znat😒
Najbolji načelnik!
istina al jbg svi nezadovoljni nek oni nadju boljeg
Vrlo sposoban covjek i puna podrka Efendicu!
Za sta je soosoban Efendic? Za kriminalnu masovnu gradnju stambenih objekata na temeljima unistene industrije? Da legalizujensve nelegane objekte u NG praveci SDA biracko tijelio? Da ne odgovara za ubistvo covjeka? Sta je to napravio da je sposoban? Podijelio iz budzeta po 50 KM penzionerima (kupovao glasove javnim novcem)? Mijenjajuci nazive skola po ustasama?