Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ostro se treba ovome suprostavit,ugrozeni su bosnjacki inatski interesi,nek odlazu gdje hoce, kako god peljeski most grade.
Rješenje je izgraditi pelješki most preko Une 😂
ne brini..mile ce to uciniti .. ako mu kolinda dozvoli
Lik Mongol pravi, azijat, uostalom kao i većina tzv. "srpske" populacije u BiH.
Novinarska neprofesionalnost. Molim vas da se drzite sluzbenih naziva mjesta!!!
Ma šta ima veze, to je u interesu Republike Srpske kao i Pelješki most
Treba odmah odlagalište napravit iznad Dubrovnika ..😃😃😃😃😃
Evo prilike, da se do kraja razoblici onaj svercer Dodik. Neka Komsic i Dzaferovic, podnesu zahtijev u Predsjednistvu za pokretanje tuzbe protiv Hrvatske, da vidimo hoce li Dodik i ovo blokirati, i kakvo ce mu biti objasnjenje.
Tužba će imati efekat ko prdec u džakuziju 😂
@Analodžna 😉🤫
ма нек се рс бави с тим проблемом и њихови камењарски пријатељи
Samo donijeti odluku o gradnji istog ovakvog odlagalista pored Dubrovnika. Ali na zalost, to ce Dodik da blokira, kao vitalni nacionalni interes Hrvatske, to jest njegovog dzepa.
@Harkija Kako god na kraju bude, to će rješavati Dodik i Hrvati. Vas u toj priči neće biti.
Ako odluče odlagalište napraviti na ovoj lokaciji, možete im soli na rep staviti. Isto kao i za most. Jedino rješenje koje bi moglo imati učinka je tražiti saveznike među lokalnim stanovništvom sa hrvatske strane
Tesko da ce dodo zamjeriti sa covketom zbog trgovske gore.tako da najvjrovatnije od te tuzbe nema nista
hebo majku jesu se komsije okomile na nas..nije bolest sve sto boli
Polako ne treba to podrzati nek ih zrače braća krvati ko ih j..e! Treba vratiti milo za drago za Pelješki most!
Ovaj problem se moze rijesiti u roku od dva minuta. Donijeti odluku o gradnji skladista nuklearnog otpada pored Dubrovnika, i problem rijesen. Ali je fazon, sto je Hrvat Dodik,radi love i talova, doveo u opasnost stotine hiljada ljudi. E sad mozes misliti, kad oni kamenjarski srbi, wannabe Hrvati ovo podrzavaju. Oni bi i go_no pojeli, samo ako je iz Hrvatske.
@gooUser1567421743 Od kud BiH nuklearni otpad?
@qpress Pun je svijet nuklearnog otpada. Jos bi nam i masno platili da ga skladistimo.