Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavno je. Prodaš Gradišku i kupiš sebi auto
@Saburlija HAHAHAHAHAHHAA joj što ga poklopi.... HAHAHAHAHAHA
Na zapadu gradonačelnici na posao dolaze biciklom ili javnim prevozom
ma da to nije u srpskoj Gradišci?!
@Vujadin nije
Nacelnik Gradiske dok se voza po toj metropoli pa da ne gubi vrijeme treba 45 sekundi sa kraja na kraj grada. Ili mozda kad putuje za Sangaj da sklopi neki dil za uvoz govana po 100 vecoj cijeni od trzisne da se prije stigne i udobno vozi. Svaka cast seljacini nije ga sramota u toj prciji tako se bahatiti
Narod časti. Tražili ste - trpite!!!
Glavati đikan sa neke njive, nakon rata "saš'o" u grad i eto, sad gradonacelnik koji ne želi da se voza po međama. A do neki dan orao njive, kupio sijeno i bio zadovoljan traktorom. Steta sto nemamo naftu, jer znamo ko bi nas napao odmah i potamanio sve, jer to nam treba.
Dok gradonacelnik Berlina pici javnim transportom. Bravo seljacino
Jesu uzjahali narodne pare. Kblo majhu seljacku. Do juce u zapreznim kolima
Postoje jako dobra, kvalitetna i sugurna vozila koja kostaju znatno manje od polovine sume koja se ovdje navodi! Kao samo to vozilo je bas jedino koje garantuje sigurnost za takvu veliku guzicu! U Svedskoj, gdje zaivim, ne postoje takvi vozni parkovi, svi politicari i komunjare koriste ISKLJUCIVO javni saobracaj i taxi vozila!!!!!!! BiH je bogatija zemlja pe nam se moze!
ja bi mu dao skoda fabiu iz 2010.. i nek poljubi i stavi na celo..
Da Bog da poginuo u njemu! Narod nema hljeba da jede a ti kupuješ auto 100+ hiljada maraka od našeg novca!
Na slici nam čak i srednjak pokazuje 😂😂
Čuj ovo. Električno zatvaranje prtljažnika sa senzorom. Pizda im materina nemogu ni prtljažnik zatvoriti ručno. Pa onda termoizolaciona stakla. Dabogda završili u jarku.
logicno da nabavlja ..jos je to po klizanoj cijeni ....
klima trozonska po srpski pa gdje puklo da puklo ...
Ima škoda superb 60.000 TOP TOPOVA LIMUZINA NOVA nece otpast tockovi nit ista .. jel to nije auto kojim se vozi nacelnik??????
cestitam
Ja ne znam zašto je ljudima krivo. Oni vole SNSD. Moraju ih pripaziti. A đikane, po navici, ne žalim.