Komentari (271)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jugoslavija da je bila 100 puta gora nego sto je bila,opet bi bila bolja od svega ovoga sto je nastalo nakon nje
svakakva politička fukara danas sebi daje za pravo da komentarise presude suda u Hagu, msm ne čudi rade to zarad vlastitih interesa i prikupljanja glasova, pa gospodo imali ste se mogućnosti kao država Hrvatska odbranite generale u Hagu, nestalo vam dokaza? Hrvati su vodili lukav rat nisu ulazili u sukobe sa ABIH gdje im to nije bilo u interesu a gdje su htjeli cistu teritoriju tu su se sukobili sa ABIH.
Pitanje za sve koji misle da šestorka nije kriva, pa ko je onda kriv. dajte onda ta imena?
Hermann Göring - Nazi Party - Po završetku Drugog svjetskog rata osuđen je za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti na Nürnberškom procesu. Osuđen je na smrt vješanjem, no počinio je samoubojstvo popivši tabletu cijankalija noć prije vješanja kao znak prkosa sudu. Nakon smrti, njegovo tijelo je kremirano.
Mržnja od strane Srba (Turaka) i Hrvata nikad nije ni prestala, jer oni su planirali podijeliti Bosnu i to će i učiniti, zahvaljujući Evropi i ostatku svijeta
Herceg Bosno srce ponosno
Za ove sto negiraju. Pa ni konacne odluke vam nisu dovoljne da vidite sta ste radili, pa procitaj par stranica od zlocina koje je sud osudio a ne samo izjave vasih "kvokotara"koji vas brane. Nemoze bit da nije nista bilo i da ste vi bili ti koji ste se borili za opstanak Bosne, ne viste bili ti koji ste na sve nacine pokusavali bosnu unistit i niste birali nacina kako zene djecu i stare zlostavljati. nemojte mjesat jabuke i kruske. Vase generacije ce se sramiti ovoga cemu se vi dicite.
Tokom 1993.god zborno područje Vitez je bilo u velikoj prijetniji od napada ARBiH i El-Mudžahida. Iz povjerljivih izvora je saznato da bi se potencijani napad mogao organizirati iz pravca Ahmića. Sukladno sa naredbom glavnog stožera HVO hrabi časnici i bojovnici su djelovali preventivno kako bi spriječili nastajanje terorističkog stožera. Ahmići i čitav puk nisu žrtve već legitimne vojne mete!!! UDRUŽENI OBRAMBENI PODUHVAT!!!!
niko nikog ne mrzi ti koji su zlocin napravili dobili su svoju kaznu.
Nista pouka nista sutjeti, jeb* srbima mater i udri gdje god stignes !!
https://www.youtube.com/watch?time_continue=122&v=WVit2o8uZcI
A Krizancevo selo, Buhine kuce, Uzdol, Grabovica... Mers gnjido!
eto, vi ste to iskusili. Zato se sad naoružajte do zuba i ne vjerujte Latinima. A ni vašima.
Mir,mir, niko nije kriv...
Počnimo skupljati dokaze za današnje aktuelne udružene zločince dodika i čovića. Na crnoj listi je već dodik, uskoro će i čović
Pod stalnim su dozama mržnje iz beograda i zagreba ne treba im se čuditi, moramo strpljivo objašnjavati posrbljenim i pohrvaćenim masama ko ih je zaveo
Pa kako ce yebeNi nacionalisti osvarit bodove na izborima nego sijamjem mrznje medju narodima,a narod ko narod glup,naivan i zavistan.... Pa de malooo ljudi otvorite oci i pogledajte da vas upravo ovi koji nas vode guraju u novi rat!!! Da li je to sto zaista zelite???
Moramo pomoći posrbljenim i pohrvaćenim masama da se opamete