Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik stalno skida koga hoce,cak i svog najblizeg saradnika planira zbog jedne ne dogovorene podrske hoce da smjeni Lagumdiju,Bosnjaci nisu kadar obicnog drota u Srebrenici da skinu................
Treba pogledati i zakone o policajčevom postupku da li ima pravo legitimisati mirna lica koja ne remete JRM, bez da se radi o nekoj akciji potjere ili potrage za nekim. Sumnjiva lica su svi Bošnjaci kako sada rade policajci bh. entiteta RS-a. Još samo da im prije legitimisanja narede da skinu pantole i gaće.
takvi su srbi...genocid u krvi....prokleti do Sudnjega dana
Ne mogu nam ništa dok smo god jedinstveni.
idem na izbore pa sta bude