Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GRAS i Sandžaklije na aparatima
@HerrcegBosnaPonosna boakirer
Fala ku... na udarcu. Crknite grasovci. opet se ljudi mogu voziti u autobusu kakav bi trebao biti u 21. vijeku sa uljudnim zaposlenicima.
Linija je ukinuta danas jer je nelegalna. Inspekcija je ukinula ovu liniju.
Kaže ministar nije legalna linija. Ministre, hablečino, šta si uradio za sve ovo vrijeme da se ova linija, toliko potrebna ljudima, uvede??? Nije bitno ko će je držati. Mogu i po pola kao komercijalu....
Odakle građani u Hrasnici? :)
tisina. koristim gradski prevoz i znam sta govorim na kulturan nacin nek crknu ako ti je lakse tako. rade svoj posao tako sto svaki put kad krocis u vozilo grasa moras sta prouciti,zbog njihovog lopovluka koji godinama traje a gradjani ispastaju.
halo ba, radite po zakonu, ne može ovako znate li vi koliko uopšte košta jedna licenca za liniju neku? znači mogu i ja od sutra uzeti autobus i opucati liniju TARČIN-VIJEĆNICA???
Podrzavam iako je ne koristim
Lopovi.
Svaka čast, baś je falila
opet uzimati pare i pored cinjenice da gradjani kupuju kupone
ovom centrotransu treba zabraniti da vozi gradske linije
munjaaa@ zato sto uzimaju pare iz budzeta
@munjaaa ili je radio u grasu ili radi u grasu ili mu neko radi u grasu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)