Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lepa reka, koja izvire i uvire na teritoriji nase prelepe i voljene RS
Hajde ba raja, šta se bunite, Pa pošto su preuzeli obavezu da nas truju sa svim i svaćim što uvoze, iako se to tamo deklariše kao otpad, pa genetski modifikovana hrana, red je malo i sa vodom da nas truju. Tako se stiće imunitet na sve i neće biti problema sa sledećim generacijama, pogotovo alergija. Jest da oni kakaju odozgo po nama i to dobro naplačuju, ali pa oni to čine samo za BiH i sve nas.
Vjerovatno će neki novopečeni bogataš zabetonirat i napraviti zabavni park.Kome treba voda sa izvora.Ko se napio-napio
Gelipteri će zatrovat cijelu zemlju pa makar i po cijenu života svoje djece.Poslije genocida,urbicida sad je na redu ostatak svih ..cida na dunjaluku.Nek se političari pred kamerama nažderu vode sa ovog izvora.I zdravlje će prodat za marku.
na onom istom vrelu bosne koje je zadnjih 2,5 milijarde godina bilo kristalno bistro, izdržalo i nepostojanje urbanog planiranja u komunizmu, pa čak i cijeli rat preduralo neoštećeno, pa ČAK i prvih deset godina nehigijene i teferiča poslije rata, da bi u zadnje tri godine voda odjednom postala ZAGAĐENA za piti???
A VODA NA VRELU ZAGADJENA I NIJE ZA PICE. CEMU OVA OBILJEZAVANJA KAD SU NAM ZAGADILI I VRELO BOSNE ? DA SE NE BI KO ZAPITAO OD ONIH STO SU SVE ONECISTILI GDJE GOT SU STIGLI ? NE VJERUJEM DA JE NJIH TO BRIGA, VAZNO DA ONI IMAJU APARTMANE NA BJELASNICI, POD SVAKU CIJENU.