Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos da se otvori Univerzitet u Kifinu selu i ko ce biti ko mi .
ovo se nece svidjati sarajevskom univerzitetu, pa zato najvjerovatnije ovoliko negativnih komentara :P
hahaha koji smijesan clanak - jos jedna placena reklama na kliksu u formi novinarskog clanka! I ovaj klovn Inzko - ima covjek svoj cjenovnik - za pravu cijenu se pojavljuje na seoskim vasarima, koridama i otvaranjima univerziteta! LOL
Kod nas svi studiraju,pa mora neko i na mjesalicu
Ovo je nekakva lakrdija, garant
Pitanje 1: Gdje ce se priznavati ovaj fakultet? Ili je ovo isti fol kao i onim Americkim sto priznaje samo Opstina Ilidza i niko vise Pitanje 2: Predavat ce vrhunski profesori ili profesori koji ne mogu naci posla u svojoj zemlji pa nama, divljacima, dolaze da sole pamet?
TEN points za pitanje br.2
Cujjj univerzitet u Vitezu....jos samo Vitez open i to je to...
Ja sam cuo da je jedan od ovih profesora "bog" za elektrotehniku i kompjutere !!!