{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Na Univerzitetu u Tuzli danas počinju kvalifikacijski ispiti za upis u prvu godinu

F
2.7.2007. u 08:12
1
1
Na Univerzitetu u Tuzli danas počinju kvalifikacijski ispiti za upis u prvu godinu
1
Na Univerzitetu u Tuzli danas počinju kvalifikacijski ispiti za upis u prvu godinu
Na fakultetima Univerziteta u Tuzli danas počinju kvalifikacijski ispiti za kandidate koji su se prijavili na konkurs za upis studenata u prvu godinu dodiplomskog studija u školskoj 2007/2008. godini.
Na Akademiju dramskih umjetnosti kao i na ostalih 12 fakulteta, (Edukacijsko-rehabilitacijski, Ekonomski fakultet, Fakultet elektrotehnike, Farmaceutski fakultet, Fakultet za tjelesni odgoj i sport, Filozofski, Mašinski, Medicinski, Pravni, Prirodno-matematički, Rudarsko-geološko-građevinski i na Tehnološki fakultet), ukupno je planiran upis 3.845 studenta. Od toga broja 1.675 redovnih, 1.515 redovnih koji plaćaju i školarinu, te 655 studenata koji će izvanredno studirati.

Za upis studenata Univerzitet je osigurao dva upisna roka. Ako se ne popuni broj slobodnih mjesta za upis u prvom upisnom roku, obavit će prijem prijava i izbor kandidata u drugom upisnom roku. Upis primljenih kandidata na svim fakultetima i Akademiji Univerziteta u Tuzli, u prvom upisnom roku trajat će od 9. do 14. srpnja, a u drugom od 4. do 8 rujna.

U prvom upisnom roku za fakultete Univerziteta u Tuzli, odnosno za kandidate koji su prijave za upis podnijeli u razdoblju od 15. do 25. lipnja, kvalifikacijski ispit održat će se danas 2. srpnja u 10.00 sati. Privremena rang-lista kandidata bit će objavljena 4. srpnja, a konačna tri dana kasnije.

Na Akademiji dramskih umjetnosti u Tuzli prvi dio prijemnog ispita obavit će se danas u isto vrijeme, a rad sa kandidatima koji su ušli u uži izbor obavit će se od 3. do 5. srpnja, dok će drugi dio prijemnog ispita biti obavljen 6. srpnja, kada će biti i objavljena lista primljenih kandidata.

Na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport u Tuzli, prijemni ispit bit će obavljen danas i sutra u 10.00 sati, a 4. srpnja bit će objavljena privremena, a tri dana kasnije i konačna rang-lista.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: