Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više asistenata i profesora nego studenata.
45 novih pijavica na umirucem tijelu propale drzave, crpe krv do zadnje kapi i zavrsnog raspleta ovog propalog projekta...
Druga i treća slika hahahahhahaha pa ovaj mali ćelo što im uručuje ove rokovnike u titinoj državi bi bio portir jer ima baš taj profil domara ili vratara a eto kod sdaovaca je neki rektor šta li
Joj price i komentara odmah uhljebi i sda, nisu ovo levatine jedne uhljebi i sda ovo su mladi skolovani ljudi koji su trudom i zalaganjem zaposleni a nisu vani otisli. Nista vam ne valja, ja bih prije vani otisao zbog ovog poganog naroda koji pljuje po svemu nego zbog stanja u drzavi.
Pa idioti jedni niti jedan profesor nece uzeti za asistenta uhljeba koji nece da radi nego kvalitetnog mladog radnika jer to direktno utice na njihov posao. O cemu pricate vi, vi svi mora da ste neradnici neki koji bi da se uhljebe a nemaju preko koga pa smarate ovdje s glupostima svojim.
Ko smo mi i kakva stranka? Nit znas mene, nit znas cim se bavim a ne znas ni ove sa slike i ti si zapjenio o nekakvim strankama. Pa ne moze sve biti stranka u ovom sranju od drzave, valjda neko nesto i vrijedi. Najlakse je samo pljuvati a sve sami go klosar. Pogan narod pravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pohvalite rad Službe za zapošljavanje, pohvalite rad UNSA-e, pohvalite ove najblje jer nisu otišli u EU nego su ostali tu ! Hvala Vam !
Vecina ima neku familjarno prijateljsku vezu sa Bakirom ili nekim iz SDA.
Jos uhljeba na listi,..