Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitam svim koji su dobili tutule i diplome! svaka cast!
Ako je zaista tako lako doktorirati onda bi smo svi to učinili. Ipak doktorat svjedoći o kakvom takvom znanju, Poruka za one koji kude i osudjuju doktorante; KAKO GOD DA BUDE - ONI CE VAM BITI SEFOVI (IZNAD VAS). Razmislite malo o tome.
Svemirko, je li bilo \"K@ranjem do doktorata\" kao sto je bilo i \"K@ranjem do istine\"? I onda se pitamo sto nam je sve u MP3.
Sve ove ratno/posljeratne doktorate na REVIZIJU. Zemlja lopova mafije, mita i korupcije proizvodi svoju elitu. nacioni su vam samo paravani iza kojih radi iskljucivo sistem \"koliko je moje care?\".
Mufida, Ilvana, Nermina, Alma i svi ostali: uzmite broj i stanite u red ... na birou za zaposljavanje. Sad diplomu u ruke i trbuhom za kruhom .. daleko od BiH. Tuzna li je ova nasa nam lijepa BiH, kad guzonjin sin siri paksu u fotelji a doktori nauka hodaju ulicama bez posla.
Ja i Dijamant imamo pocasne doktorate iz travnika i prijedora :)
ako je mogao onaj semirov egiptolog ali barakat tri puta doktorirati iz egiptologije u madjarskoj (inace svjetski centar za proucavanje piramida hehe), moze i semir doktorirati na nasem FPP kod strucnjaka svjetskog glasa... obrazovanje nam je otislo u PM...
Sve više doktora, magistara, a nikad neškolovaniji nismo bili. Jakog univerziteta u pm. Čuo sam da u zadnje vrijeme mnogi znanstvenici s Harwarda i Oxforda citiraju ove doktore sa Sarajevskog univerziteta.
Sto vise ovakvih diploma, Bosni ce biti gore.
Ne daju ljudima da doktoriraju na elektrotehnici, nije to pitanje kvaliteta, tamo su najbolji studenti ali ne daju im...
Bolje ubleha nego rad. Em ne radis, em bolja plata, karijera, status i ostalo.
Sve mudroseri i supljikatori, filozofi, istoricari, upisuje li iko u ovoj drzavi tehnicke fakultete, ali nisu interesantni jer su teski i teze se zaposliti na budzet?
Bez obzira na sve treba im svima čestitati a isto tako trebamo biti ponosni na svakoga ko stekne akademsko zvanje.ČESTITAM SVIMA!
SVAKA CAST SVIMA KOJI SU DOBILI OVE VAZNE DIPLOME !!! SEMIRU OSMANAGICU POSEBNO! SVAKA CAST !
Bi reko covjek razvijena zemlja koliko smo nastampali intelektualaca... chuj Semir Osmanagic doktor nauka... Semire sto nisi u Americi doktoriro? Imas i pare,a i jacha je diploma? Zato sto tamo ne mozes kupit, eto sto...