Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baci oko na potpise koji su legalizovali RS. Nooroooood znooooo!
Pa nek slave... Jedino to i mogu :D samo meni ne bi bilo do slavlja da živim u RS-u xD
@Kola a jesi dosadan,lahko je sada pricati
sjeverna koreja...
Saka jada...
@yeba.mene.drzava Đikani čak ne vole ni vjerske slobode...slave genocid i razaranja!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
okej to..al imal penzije??
Mozete li vi srbi tu rs nekako sacuvati da ne mrzite ili ne vrijedjate druge. Moze li nekako na fin nacin? Moze li nekim dogovorom, da se postuje BiH i da ostane rs entitet. U cemu je problem?
al je zato penzija 160KaeMova.. kurko ih boli.. ima se maze se...
ceremonije I k... a vidim I sve velike I jake licnosti prisustvuju tzv ceremoniji... tuga I zalost.. penzija 160KMova
Natjerani, malo milom malo "silom", prva stranka u rs koja izađe sa probosanskim programom, pobjeđuje na izborima 100%, pa makar i relativnom većinom, riječ je o općim izborima.
Hoćete referendum o odcepljenju BiH iz SFRJ bez konstitutivnog naroda...odgovor vam je Republika Srpska !!!
https://scontent.fvie2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/82828795_845887705834199_7585276131545186304_o.jpg?_nc_cat=111&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ohc=iksqTANBbhwAQlD4ebH7XteurND3OKo4iQITbanvsxxN7fBg3NdWucrnw&_nc_ht=scontent.fvie2-1.fna&_nc_tp=12&oh=d1fe8acc3c6da32678ef8b3d8839a82c&oe=5E9EFCA2
Šumadija
Smijeso
NATO jedini garant RS-a!!!
Kaže moj drug, inače republikosrpskolog po zanjimanju, da će svake godine oko ovoga se dizati samo još veća pompa.
koji paćenici!
Basibozluk, bagra i brabonjci ustali da obnove Dusanovo carstvo.Srbi su samo protiv onoga ko bi htio da ih makar malo opameti, a odusevljeno klicu svakome ko ih jos vise zaglupljuje, unazadjuje i unesrecuje.Zalosno je sto su Srbi u civilizacijskom i kulturnom pogledu ostali na nivou na kome su bili prije sto godina.Oni nisu u sukobu sa svijetom, vec sa samim sobom, vracajuci se na sajkacu i opanak iz kojih su jedva izasli".
Pa Novinarcicu kako te nije stid pisati ovoooo
Biblija govori da volimo svoje susjede i da volimo svoje neprijatelje.Vjerovatno zato sto su to obicno isti ljudi.