Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego ne vidim gde pise kako se drzava BiH bori protiv ovoga. Pa nije to mali broj ljudi. Kako se islamska zajednica oglasava. Zasto ne objave imena tih ljudi, iz kojih su mesta, pa da vidimo ko bi mogao na njih da utice. Kako se predsednistvo izjasnjava povodom ovih cinjenica, kako spreciti ovakve da odvode decu da poginu, jer pitanje ko ce od ovih preziveti.
Pametno govoris iggy. a mi nemamo drzave, one normalne, mogli su sprijeciti te ljude da idu tamo i jos da vode djecu. Zar nije? Politicare je briga samo preraspodjela pozicija u vladi, oni ne vode brigu o narodu. Jer SIPA sigurno zna za sve te ljude, ali ne cine nista. A bogami obice im se o glavu.
zali boze ove djece sto su ih ovi zatucani roditelji odveli gore . djeca ni kriva ni duzna sto su im roditelji takvi kakvi jesu. pored svoje maticne zemlje otici gore u tu zemlju razrusenu .
I onda kažu"
"Rusi ubijaju djecu"... Šta treba da rade? Da ne bombarduju jer ih ovi teroristi vode sa sobom po ratištima?
Ma libo me taki, svako ide gdje misli da ce mu bit' bolje, taman to znacilo i pretvaranje u hodajucu bombu. Isli bi i đikani da se ima sta pljackati i da ima zavezanih zicama, da im oni pokazu sta je prava vijska...
http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=67878
https://www.youtube.com/watch?v=CB10j1FXmxo
neka ih i nek se nevracaju
Nekontam u cemu je problem sto idu. Trebaju svi otic, i svoju retardiranu djecu nek vode sasobom. I nek se nevracaju.
What is wrong with these Bosniaks? Wahhabism and Salafism are poison. How do these Bosniaks become these monsters? Bosniak Muslims are the most normal and secular Muslims in the world.
not anymore
It is true, but you can see now what's going on. Saudi Arabia is major exporter everything what's wrong. And our politicians, just closed their eyes and ears for money, for lot of money. They don't care about people.
Ta djeca nemaju roditelje, nego primitivne dušmane. Al' sve ima uzrok i posljedicu i ogromna je šteta što u procesu 1983. godine ne donesoše smrtne presude bagri što od dijela normalne evropske zemlje napravi leglo zaostalosti..
hm,neko bi rekao da je to pravo čudo kako neko može da napusti ovu lijepu zemlju i svoju familiju odvede odavde,možda zato što misli da je svađe drugo bolje nego ovdje među vlasima i komunjarama,ko god ode odavde nek mu je sa srećom,bilo da ode u njemačku,ameriku ili siriju irak,svejedno,nek mu je sa srećom
molba klixu da uopste ne objavljuje vijesti i sve ostalo vezano za isil,jer smatram da je Bosnjacima a i ostalim narodima nebitno sta se desava u toj paradrzavi,jer ona je ionako od danas do sutra,tj kolko cionistima i irancima bude potrebno..
Pa ova vest treba da je udarna na svim medijima, ali vi to gledate kao kao nesto imaginarno.
Koji ciganluk da ti pamet stane.
Žao mi je ove djece, a čitam ove komentare četalja, džaba se radujete, 70 djece otišlo u IDIL, a četnika milioni., genocidaši i silovatelji, koliko li je tu tek djece koji se obrazuju da budu ko njihovi očevi
Bravo.
@pisajkuran jesi majmun..dosadno ti u zivotu:)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Treba stati u kraj odlasku ljudi i djeci kojima su mozgovi ispravi od stranih placenika "vehabija ili selefija"koji su ubaceni medju posteni BOSNJACKI NAROD... Koji je oduvjek njegovao ispravni srednji put ISLAMA..
@gnoseolog Brate toliko je zastupljena jaka ,toliko se podrzava srpska dijaspora da nismo ni svijesni... Vrijedjaju , skrecu sa tema i to tek tako prolazi... Sve sto je pozitivno i treba da ispliva u prvi plan sa nekoliko minusa ode u nepovrat.. Nazalost i klix moderatori to dopustaju
Netreba,nek idu samo nek se nevracaju