Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva bezbjednost.Ne mozes se ti zastiti kada se nalazis u sredini gdje velika vecina simpatise te ubice i teroriste.Znaci pocevski od naroda,preko islamske zajednice,pa do vladajuce stranke.Alo samo rigorozne kontrole na granicama u RS-oj.Dobro je vise,kada se desilo Bugojno kazu narkoma,nije terorista,kada se desio Zvornik,kazu osveta,sada Sarajevo,pa neke godine sarajevo-Sta onaj medjed Mektic radi,fine je pare dobio da prikriva teroriste,kaze neki dan frajer nema terorista u BIh.Svako malo dijete zna i moze vidjeti koliko zdusno podrzavate teroristicke udare sirom evrope.Postali ste arapi i na kraju ce te zavrsiti na Bliskom istoku.Sto se mene tice vi u vasim kantonima se rokajte,serijat uvodite,ali mu u RS-u se moramo zastiti,ojacati policiju i vojsku.Sto se tice Srba,svaki koji ide da radi u te vehabijske sredine sam potpisuje da ce mozda slicno proci.Postali ste radikalni islamisti,od malog djeteta pa do babe i djeda.
U ovoj se zemlji donose zakoni koji se ne poštuju. Izvršna i sudska vlast jednostavno ne funkcionišu. Zato nam se događaju svakavi užasi i ako se ovako nastavi nismo ni svjesni šta se može desiti. Ovo je pravi uvod u anarhiju. Njtužnije je što se niko za ovakvo stanje ne osjeća odgovornim i ne pada nikome na pamet da podnese ostavku. U odgovornoj zajednici ako nestane struje duži vremenski period ministar energetike sam podnese ostavku.
puna podrska vojnicima OS BIH. hitno pohapsiti sve vehabije ovako vise ne moze
Sto vojnici rade u kladionici? Ako je igra na srecu bolest, a bolest slabost, a vojnici podlozni slabostima, onda kakvu sliku daju mladima i djeci kojima su uzor? Kakvu sliku i sigurnost pruzaju građanima? Hebem ja tu vojsku i taj sustav. Barem za to nije potreban novac koji nam je uvijek izgovor kada nemamo reda u drzavi. I Bosnjaci ce poceti mrziti ovu drzavu, kamoli ostali narodi.
Možda postoji šansa da su prolazili pored kladionice? Po tvom komentaru, ispadoše više krivi ti ljudi što su odigrali tiket nego ovaj kreten koji je pucao po njima.
@ hektor znaci ova dva lika bili u kladionici i posto su pripadnici OS treba ih ubit ?? jes ti pametan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NAJPAMETNIJI DIO : Ministarstvo odbrane BiH pozvalo je predstavnike medija "da se uzdrže od spekulacija o ovom slučaju kako bi izbjegli širenje dezinformacija".
Zabranjeno im ici u kladionicu do daljnjeg