Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulaganje para u svadbu je obicna glupost
Legitimno se poubijali
Vjerovatno se Srbokatolici dokazivali ko je veci Hrvat, pa izbio belaj. Ili im pustili srbijanske cajke, a znamo kako to utice na njih, jer ih slusaju 99%
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Naravno da je svadba glupost, znaci dici ce kredit da opremi svadbu da nebi komsije rekli kako nemaju para, stuku od 10 do 20k maraka i onda vracaj.
U Zap. Hercegovini ljudi imaju love i mogu bez problema organizirati ogromne svadbe. Prema poreznoj BiH prosječni mjesečni promet fiskalnih uređaja 2021. u Posušju iznosi 69.5 mil. KM što je per capita 4.591 KM, usporedbe radi, bošnjački najbogatiji Kanton Sarajevo ima mjesečni promet fiskalnih uređaja u iznosu od 1,2 mlrd. KM, per capita 2.831 KM. Posušaci imaju jaču potrošačku moć od npr. prosječnog stanovnika KS.
Što se ovog incindenta na svadbi tiče, to je mislim najgore kazneno djelo u cijeloj godini u Posušju uz tuču u jednom kafiću. Policijske uprave u Zapadnoj Hercegovini imaju uvjerljivo najmanje posla po pitanju kaznenih prijava i narušavanja javnog reda i mira per capita. Da je cijela BiH kao Posušje, u BiH ne bi bilo ubojstava, teških kaznenih djela i samoubojstava.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ejbo svadbu ako se niko nije pomariso
Podrzavam ovakve svadbe gdje krvare uzepeovci
Želim se zahvaliti DR ALABI, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga kontaktirati izravno na -Email- [email protected], možete mu poslati i Whatsapp/viber na ovaj broj +1(425) 477-2744. on je prava osoba da vam pomogne oko vašeg bračnog problema, želim vam sve najbolje.
Marginalizovani malo neurozni??
Majmuni da pokvare ljudima veselje, ne treba kavgadžije ni zvati, taman da mi je brat rođeni, neka se ljuti ko hoće. Znači ne poštuju vas, a svi znamo u familiji ili prijatelji ko je kakav.
Šta je ovo, koliko krvi, klixe ovo je UZNEMIRUJUĆE
Nuto Red Wedding!
Ja budala, pijana glava svako sranje može napraviti
Garant ubacili Bošnjaci petokolonaša da sjebe svadbu!
Ko se tuko, Batman i Wolverine?
poslje koverti je bilo tad nenormalni i ostaju da se tuki.
Neko nije legitiman
Europske vrijednosti ❤️
E jest neko nekoga dobro natamburo.hahah.Sto covjek covjeka moze mrzit,to nema nigdje u vasioni.
Objavite playlistu sa svadbe, da i mi izginemo.