Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Moja djeca nisu ulični ološi, moja porodica je razapeta". Nego sta nego su olosi, sin ti ubije dvije djevojke i pobjegne a kcerka se sprda i glumi fakina. Treba vas sve razapet da se ne siri ta pogana klica vase familije.
"moja djeca nisu ulicni olosi".. Gospodine Mehicu TVOJE dijete je puno gore od toga.. hladno pobjeci s mjesta dogadjaja pa jos zbrisati u drugu drzavu.. da sad placemo nad njegovom sudbinom ili nad tvojom? Najmanje se prica o djevojkama, njihovoj sudbini i sudbini familija - nesreca se moze desiti bilo kome.. a razlika izmedju olosa i covjeka koji je pogrijesio je u onome sta se desi poslije.. Rajvos je pun takvih babinih sinova..
kec---- tako je dva mlada zivota brutalno ugasene, dvije fine studentice koje su marljivo radile da budu korisni clanovi drustva, koje bi sutra djecu radjale ... ta dva zivota ugasena o ostao nam ovaj kabadahija sto je smrt sijao trkajuci se po sarajevskim ulicama, ostao na teretu drustva...
A sudija je kreten najveci, samo da je gledao film death proof, znao bi sa kakvim psihopatom ima posla. Ovaj je horor prica. Opet ce ako ga puste. Tri dozivotne minimalno
Piloti... idioti... primitivci... i on i otac. Na ogranicenju da je vozio 5 ili 10 km/h vise, pa hajde,... mozes reci : zamislio se, zapricao, itd... Nego divlja po ulici,... s namijerom da nekog usmrti.
Kakvi ste vi debili. Samo pricate sranja a niko nije spomenuo da su cure bile krive? Ou to foba noci a on tako brzo vozio da nisu cule automobil ma hajte molim vas. Znate sto procitate i saml serete nemate misljenje nego samo budala na budalu. Ne branim ga ali prestanite srat.
@gavrilop : eh moj glupane,... po tvom glupom razmisljanju, narod nebi trebao izlaziti iz kuce, jer ovakci debili kao sanjin i poput tebe divljaju po ulicama i gaze narod.
JUST DO IT.... dozivotni pritvor
jasmine kako niste ološi kako ti voziš prema jablanici gledali smo te. ti si gvno od covjeka i treba da ste razapeti. pogledaj facu svom sinu kakvog si krmka izrodio i odgojio.tri mjeseca bjezao i jos nije tobe dosao da prizna krivicu.jeblo te saucesce tvoje ti mu presudi
IMA LI GDJE SARE KURAVE????
12 mjeseci laganog privroa ce dobri. E drzavu vam jebeV takvu.
joj mu glavuce majko moja, prava krkanska
dozivotna za majmuna...
dajte i njemu utoku pa nek pobjegne tako je za sviju najbolje
neko ce reci kockasta glava.. al eo kod mene u komsiluku ima perkar istu glavu.. i pravo fin covjek..
Ne bi ovakvima ni sudio, samo metak u vugla!!!
Vjerovatno po nagovoru advokata da se on nicega nesjeca samo sjeca kako trazio nacina da zbrise
Kakav sud, kakvi bakraci. Ili se pomiris da si izgubio dijete i pokusas nastaviti zivjeti kako-tako ili uzmes stvar u svoje ruke i ne tuzis, ne prijavljujes....samo sacekas u mraku i oko za oko. Od ove šarade sa sudjenjem samo dozivis jos jedno ponizenje kao roditelj, ko da te neko ubije jos jednom. A cak i kad nekog osude, te presuda bude tako ponizavajuce niska da se osjecas da bi ti bilo lakse da su ga oslobodili.
Ako dobije vise od 10 godina ubijte me. Optuznica je namontirana tako da mu se sudi za ne ukazivanje pomoci a ne za ubistvo u saobracaju. Ogromna je to razlika!! Nazalost
Maksimalno je 8 godina za djelo protiv sigurnosti javnog saobracaja, i 3 za nepruzanje pomoci. Ali nikad se ne sabira to dvoje plus niko ne dobije maksimalnu kaznu. Znaci nekih 6 - 7 godina bi moglo biti.