Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nema nigdje u svijetu MRTAV svjedok svjedoci!?!?!??!? Sta je sa unakrsnim mispitivanjem svjedoka kako bi se utvrdila isitinitost iskaza???? Ovo nije sudstvo ovo je divlji zapad.
Ovo je Bosna i Hercegovina zemlja čuda
@CibukiMujo Malo vam je 350000, zaokruži na milion.... 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HAhha, pa ovo je ironija, jarane. Svjedoci u sudu protiv Atifa Dudakovica su vojnici i pripadnici vlasko-teroristicke organizacije Vojske Republike Srpske? Sto ih ne pitaju koliko su Bosnjaka ubili u Sanskom Mostu, Ključu, Bosanskom Petrovcu i Drvaru?
Uz tebe smo generale. Bili i ostali da branimo domovinu od dusmana
Heroj odbrane BiH. Odbrana se nikada neće niti smije poistovijetiti sa agresijom
Oni ti ga puše, Atife !!
Ako se ne daj Bože ponovi, uz tebe smo Dudakoviću, opet će mo braniti našu djedovinu, jednu jedinu! P.S. Ne mogu ti ništa Atifeee!
Kao i uvijek kod fasistickih srba, sve smrdi na laz, na stelu. Znaci srbija kija je bapala Rep BiH zeli da ispadne kao nevina dijevica i da nisu nista skrivili, i da su nevine säBosnjaci nevine srbe ubijali? SRBI SU POCELI RAT I ONI SU ZA SVE KRIVI!!
Sto bi reko Denis Ispuslic "cetalji ce ga ispusiti jer lazu da mrtva usta govore " :D
Heroj General Atif Dudakovic !!!
Operacija Sana 95 se studira na svim svjetskim vojnim akademijama.
Ne daj Bože da neki bahlija završi u zatvoru i odgovara za svoja djela i zločine! Ne daj boze, to.je nemoguce, prije će smak svijeta nego da prepostene i presvete "bosnje" odgovaraju za svoje zlocine i.dobiju adekvatnu kaznu! Bh pravosudje=ArBiH
@milosstarcevic999 nick ti je mrak, Ante Starcevic i Milos Kobilic, od dva brata djeca
Svim tim lažnim svjedocima treba složiti krivične prijave nakon oslobadjajuće presude aBd.
A Zadar?
Srbi su stvorili ono malo muslimanskih generala, a danas da se zarati muslimani ne bi imali postena oficira. Mada i onda su bili nesposobni da uprkos ljudskoj nadmoci ceo rat su bili na 18% teritorije i to naravno zahvaljujuci medjunarodnoj zajednici koja je svaki pokusaj Srba da zavrse rat sprecavali pretnjama.
pročitaj knjigu B. Plavšič u kojoj pise DA joj je lično R. HOLBRUK rekao da je on naredbi zaustavljanje olobadanje B.Luke A ujedno I oslobadanje cijele BiH
Ooo tuRciii 😂😂😂
G E N E R A L E uz tebe smo srcem i dušom !
Komedija od suđenja, vlasi tačno ne mogu napraviti ni dobar, inteligentan spin, sve je to površno i jednodimenzionalno, Daliborka Kvržina (pripadnica vrs) tvrdila da su joj pripadnici 5 korpusa ubili tetku, 100% invalida u Bos Petrovcu 95, koju su oni ostavili u muslimanskoj kući, i da je to čula od komšinice Milke Prpe, koja je navodno bila zarobljena i kako je kasnije umrla, ispalo da je Milka živa i to u Bihaću i da je ova teroristkinja izmislila svu rekla/kazala priču..