Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci pokazali ko je europski narod. Bez ikakvih poruka mržnje, osvete, slavljenja ratnih zločinaca, pokazali da lijepim riječima i namjerama zaista jesmo duhovno i moralno nadmašili susjede i komšije.
dok im ne stanu na zulj.......vidjet ces......a stat ce kada im bude trebalo mi smo tri i kusur naroda i svi smo iste narav prgave i pogane
Ahahahhahaahhaahahahahahahahahahhaahahaha, je li ovo moguće? Je li moguće da se bošnje i europski narod nalaze u istoj rečenici? I uz to da netko govori da su duhovni i moralni? Je li ovo vic?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Presuđuju da je most srušio HVO ali opravdano??? Na BiH je Hrvatska izvršila agresiju i uspostavila vlast u pojedinim opštinama!!
Sačekajte da se Tifa vrati iz Čikaga (znaš ti dobro koji) da povede pjesmu!
Simbol jednog prelijepog grada,da li to bio Vukovar,Dubrovnik,Sarajevo,Zadar,Travnik....i na kraju Mostar,mogu samo umno poremeceni da ruse i ubijaju dusu tih znamenja,nebitno da li se radilo o Unesco bastini ili vjerskom objektu.Tako nesto nikad licno,nebitno kojoj vojsci pripadao ne bih mogo da uradim....teska je i opaka to bolest,teska
Hoće da oslobode zločince za više tačaka optužnice??? !!!
hjebite se vise. psujete na druge, necete na druge pa daj vise da se podijelimo. svakom teritorija koju je osvojio i goodbye. dosta vise. dosadni ste.
o bosnjaci druzite se sa srbima i hrvatima,pijte i jedite zajedno al na izborima glasajte za svoje
nadam se potvrdi presude za zlocinacki poduhvat HZHB!!!!
Ja samo zelim da procesuiraju i "ugledne" muslimane koji su potpisivali HZHB i prodavali svoj narod i teritoriju po nalogu iz Sarajeva, jer vi ocito nemate pojma sta se desavalo!
Bravo, Klix, članak o mostu sa transparentom a oni objave sliku mosta od prije 20 godina. Profesionalci.
Najezio sam se. Mi smo civilizovan narod za razliku ovih koljaca i podmuklih hinja.
Ovo mu dodje ko prenos fudbalske utakmice.......a navijaci postavljaju transparente svako na svojoj strani...... Toliko o jedinstvenom Mostaru... O cemu vi sanjate..
@Svercer Ne bi ja nista. Samo konstatujem sta vidim.
reakcije gradjana su uvijek podjeljene u BiH, da nisu bilo bi sve u puteru !
neka se odmah odcijepe.
ne zna se ko je ...
Jaki k'o kamen staroga Mosta , na nas je majka Bosna ponosna !