Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U što spada psovanje i negiranje genocida
Znaci onaj Aco iz Bijeljine ce nadrljati.
Aco ce u skoroj buducnosti biti u parlamentu rs_a. I bit ce najveci mislilac i um srpskoga roda
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jb vas on I njegov zakon. Sta vise pisete o njemu.
tzv rs JE ZASNOVAN NA GENOCIDU
Zato cemo mi iz dijaspore da mujebemo laktasko sve po spisku!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako su mete svi u BiH, ako je zakon samo.za gtrs
Sta mi u federaciji imamo sa tim zakonom ne moramo ga postovati to je entitetski zakon, onda moramo i zakon o Ustavu BiH da sprovodimo jer su ga Srbi u e titetu proglasili nevazecim. Ko je ovdje lud dali je entitetski zakon jaci od Drzavnog.
E haj da vidim kako ce regija nastala genocidom dokazati da to nije. Zao mi je samo ljudi sto nemaju bas para za sudske postupke
Dodik je genocidas a RS genocidni entitet!
Ako postoji zakon o sudovima onda mi iz Federacije možemo prijaviti druge za negiranje genocida i sud iz RS je dužan da to sprovede. Ili će naš sud njihove provodit, a oni prst u uho?
Serem se Srbstvu i njihovoj vjeri u usta pogana i genocidaska.
ne znam, ovo treba Smit sto prije da ponisiti i da posalje duduka sto prije na dugogodisnju robiju zbog svega sta radi u ovoj zemlji, koja ga tolike godine hrani. Ovo je velika sramota i medjunarodne zajednice sto sve ovo dozvoljava. Vec su nas izdali devedestih godina, izgleda da to opet rade.
Osoba koja je, navodno, klevetala, odnosno pocinitelj klevete, moze tuziti oklevetanog za neistinitu klevetu!
Kako je moguće da je prošao ovaj diktatorski zakon, puna im usta komunizma, kao nije se smjelo pričati, znači neka huškaju oni, pričaju o ugroženosti i nacionalizmu, pljačkaju i oni ne odgovaraju nizašta, ovi narodu su idioti, a sudovi i tužioci očito rade mimo zakona,jer ovo je diktatura najgore vrste.
Vidi sa da je Mile pravi demokrata koji istinski voli svoj narod😜🤪 bavi se samo temama kao sto su: zastita standarda sirokih masa, sloboda govora i jednakost, skolstvo, zdravstvo, infrastrukura, zaposljavanje, zastita prava zena i hendikepiranih osoba itd. Covek se sav posvetio narodu i nikada ne misli na sebe! 😜😉🤣🤮
A negiranje genocida,ne poštivanje drzave i njenih zakona,u kojem entitetu se to kažnjava.mslim da bi ovi sto su zakon usvojili već ležali po ćelijama da se to tako poštuje.
Je li i ovo Trojka dogovorila!!!????
Diktatura može da počne tri, dva, jedan, SAD
I kazu ne treba se borit u zivotu... covjek sa poljoprivrwdnom skolom (dodouse obnavljao koju god) narodu donosi zakone da njega I njegovu svitu niko ne smije spomnut...
Dakle, po ovome, čak i ako imaš dokaz ne smiješ ga objaviti. Dodik se dobro štiti. Ali, po tom zakonu možemo i mi tuživati i Dodika i sve dodikiće. Materijala imamo na pretek. Dakle, idemo sa 10 000 tužbi zatrpati tužilaštvo i sudove u RS