Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima Dzindo vecih briga. Ne znate vi kako je tesko biti undercover mafijas. Mora se covjek potruditi da dok je jos na poziciji zgrne neku znacajnu kintu.
@ yehbo - Kroz koje naočale ti gledaš, moj beže? Sad nam kao nije stalo do te table a na onom članku 60 komentara. Podjestiše me na novogodišnji članak Ahmeda B. (ono pod br. 4). Bugarski trg.
Mislim da bi taj trg trebalo preimenovati u Arapski trg....ili egipatski, bangladeski,pakistanski ili uzeti ime od josh koje nama bratske muslimanske zemlje kao shto je recimo sudan , mali ili...libija...
Upravo zato jos stoji jer kontaju raja ce zaboravit i usutjet ce se svi. Onda su priopcili da je u toku izrada nove table, sta, izradjuje se mjesec dana? Nastavite podsjecati i prozivati, i svaka cast Panjeta.
Imal ko od vas Sarajlija da to otkine. Francuzi stari srpski prijatelji
evo ga: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=72221
evo vam jos jedan primjer...
kakvi ste vi glupani,koga briga za tablu. stoji i ulica azize sacirbegovic pa nikog ne sekira
pa mi smo super drzava ako nam je ova tabla jedini problem. hajmo peticiju na fejsu da vandali skinu ili uniste tablu i da nas sarajevo-x vise ne zamara s istom.
bolje francuski nego bugarski u svakom slucaju nemojte samo bugarski i rumunski!
Bolje bi bilo da Sa-x malo više vodi pažnje o pravopisu (pa čak i kopiranih članaka) nego o ovome. Mada što je napisao \"pape\" gore; daj Bože da nam je to jedini problem u državi.
fakat nema smisla ovako zavaravat javnost... a obecali su je brzo skloniti
ovaj sa-x bas voli da pod*ebava ...
je*o tablu, da Bog da nam to bio jedini problem u ovoj drzavi