Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je porodice i oca najviše....
ovo je zaista nevjerovatno kakva je ovo lakrdija od sjednice bila i sramotno je da su kriminalci po dodikovom nalogu glasali protiv zakljucka anketnog odbora a veca lakrdija je bila poslije kada su iz opozicije izlazili kad se trebalo glasati za izvjestaj mu-a rs--a za proteklu godinu kada sluzbenica govori onom pored sebe pisi 43 za iako nije jos bilo glasanje pocelo i kad je otpocelo onaj dodikov pulen govori da je za izvjestaj mup-a glasalo 43 od prisutnih 45 niko nije bio protiv sramota
Pravda je spora. Mozda ih i stigne. U genocidnoj,,RS,,vjerovatno nikad dok bude,,postojala,, .Da ima pravde nebibi bilo ni tog ,,rugla od Entiteta,,. Njega jednog dana nece biti.
Pravda je spora. Mozda ih i stigne. U genocidnoj,,RS,,vjerovatno nikad dok bude,,postojala,, .Da ima pravde nebibi bilo ni tog ,,rugla od Entiteta,,. Njega jednog dana nece biti.
Sve u redu ali mislim da slucaj Dragicevic uzima mnogo vremena narodnim poslanicima... Pa ima li nesto drugo sto vi radite ?
Salkic je isti ko i milojko..Samo Hin dzezvom po glOOvi😂
Toliko o koaliciji Domovina...Dodikovi Bošnjaci.
Saće oni njima bijele trake ko got je za Davida...
Pozdrav Bosno , hahaha cirkus,nikom nije stalo do istine nego stolice .
Kakvi su,,genocidasi,,tako im je. Zaboravili su odavno da bi trbali biti,,ljudi,,.😎
Hajd bar znamo iz koje su stranke oni koji pokusavaju zataskati ubistvo.
Naredio Baja
Jel neko izdegenicio ono malo sranje Lukaca..
Prava slika trenutne vlasti
Dusmani! Saucesnici! Ponovo-ubice! Fuj, lesinari!