Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta se sastaju, svakako nista od toga nece izaci na pozitivno, cim je SDA tu...
Ni Fahro ni SDP ne mogu ponuditi te pare koje može SDA, Pa ti iz SDA su tako puni love da ne znaju šta bi sa njom:)
Podrska Predsjedniku Budimiru, GENOCIDASI SRBI KO STO SU PUDARIC, COVIC, DODIK, LAGUMDZIJA, ANA TRISIC - BABIC (lagumdzijina zamjenica MVP-* i direktor Tima za integraciju BIH-e u NATO), SPIRIC, BEVANDA, MAJKIC, PANDUREVIC (ratna srpska zlocinka), KRISTO (koja je unistila sve dokaze i dokumenta u Tuzilastvu BIH-e i Tuzilastvu FBIH-e PROTIV JEDNOG OD NAJVECIH KRIMINALACA U EVROPI "DRAGANA COVICA" ) ITD, su jedni od glavnih neprijatelja, rusitelja i izdajica drzave, drzavnih institucija, koji GODINAMA AKTIVNO RADE PLANSKI na nestanku suverene drzave RBIH-e i Bosnjaka ko najbrojnijeg naroda od 3 konstuitivna naroda RBIH-e. Bosnjake je Lagumdzija PLANSKI I TAKTICKI PO NAREDBI BEOGRADA IZBACIO IZ SVIH DRZAVNIH INSTITUCIJA, Ustavnog Suda, itd ! Podrska Predsjedniku Budimiru, Budimire, NE DAJTE da genocidasi srbi SVEDU PRAVE Bosnjake i PRAVE Hrvate NA NULU ! Sve OVO STO SE KUHA PROTIV Bosnjaka je SANU projekat nestanka i PRAVIH Bosnjaka i Bosne i PRAVIH Hrvata !
Druze ti pojma nemas sta pricas. Budimir ti posten covjek???? hajd se ti vrati u svoj traktor i radi na njivi cijeli dan ili u neku stalu, kanal, nesto..... Pusti pametne ljude da sklone ovu ublehu sa scene.
Mogu misliti, koliko mu je Fahro i SDP. nudili para za ostavku, a siguran sam da bi svaki narod poželio ovako, hrabrog, odlučnog i poštenog čovijeka kakav je Budimir Živko, i neka ih jednom bar on nauči pameti i političatre i narod, da ne glasaju, više za ove foteljaše, SDP, I fAHRIN, SDB.
Budimir je pravi mali potrcko...
Ma ovo je neka velika namjestaljka... Budimire namazan si...
Fahro i Zlaja gospode salju svoje predstavnike stranaka umjesto njih, jer ne zele da trose rijeci sa ovom smecarskom strankom SDA na nekom smecarskom sastanku koji je organizirala SDA marioneta. Svaka im cast, sta se oni imaju sastajati sa nizerazrednim ljudima.
Vec je poznat i davno vidjen scenario ovog sastanka, ne vidim da ce ovo nesto promijeniti na bolje..
nista ovo ne treba shvatiti ozbiljno, to su novi lopovluci u reziji SDA kako bi se pokazali da oni nesto zele rijesiti a u stvar kuju plan za nove blokade
ovaj sastanak je i podvala SDA preko budimira, ispituju situaciju kako dalje nastavit sa opstrukcijama
E ovaj budimir bas je na strani SDA i ovo je potvrdilo,jedini oni bez rojeci su pristali da prisustvuju sastanku,nije li to malo cudno.
Pa da dolazi SDA da dogovori i pokusa zajedno sa svojim Budimircicem povratiti svoje fotelje,jer se nemogu pomiriti sa porazom.Mars u opoziciju i sutite lopovi.
Predstavnici Stranke demokratske akcije (SDA) odazvat će se pozivu koji je predsjednik Federacije BiH Živko Budimir uputio političkim strankama za sutrašnji sastanak radi iznalaženja rješenja aktuelne političke situacije u FBiH. A da li je neko mislio da nece da se odazovu,pa to su isti lopovi,samo jos da Budimir promjeni stranku.
Ma sve je ovo namjestaljka SDA, a Budimir je marioneta.