Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo sad reklama za Amerikance ili sta? Nekad stvarno ne mogu da vjerujem zbog cega svaki text na klixu koji je napisan, tjera da razmisljas trosmisleno! Jel se mora napisati da je to bila njihova obuka i njihova donacija?! Valjda je to logicno, ali ipak nepotrebno da se spominje. Bitno je da ga imaju i da ga koriste i da nadju ovakve stvari!
Roba je Bickacicu bila namjenjena!samo belaj ako je liku dao pola love unaprijed na aparatima je zasigurno...
kome su bili namjenjeni. tj. ko ih je naručio. to je poenta
JEEBOTE PA SOVIM SUMOGLI CJELIM PILJUŽIČIMA METNUT MEDŽUNARODNE ZUBE DA I HODŽU RAZUMIJEŠ JEL KAŽE IRAN IL IRAK
Pazi racenicu.. "Prilikom kontrole prtljaga državljanina Turske, koristeći se stacionarnim skenerom "Smith & Heimann" doniranog od Vlade SAD putem programa EXBS" sto niste jos i broj donacije napisali....
da nije donacije nikad to naši ne bi kupili. ima prečih stvari, tipa novi audi i sl.
@law2 a zasto je bitno uopste spominjati amere u ovoj prici? Je li bitno njih spomenuti ili je bitno spomenuti sta su carinici nasli?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I taj genijalac nasao da sverca na aerodromu jal mu veza na carinipromjenila smjenu