Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sto su protiv nauke i vakcina , nesto se zabrinem kako tako ljudi mogu , i prosetam oko zgrada u Sarajevu i vidim kolicinu smeca koju bacaju kroz prozor i shvatim sa kakvim poganim seljacinama ja zivim !!!
sta ocekujes kada vlast odobrava i legalizuje kupovine diploma za svoje pudlice...to je anticivilizacijski...evo bakir pravda osmicu sto je kupio diplomu tako sto veli da ima 10.000 uhljeba sa kupljenim diplomama...sto znaci...napravis krivicno djelo i oslobode te jer su to i drugi pocinili...
Bravo!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba Bakira priucenog doktora (mada mu je i zena 11 godina studirala) sta on misli, dal su ovo kvalitetne vakcine ili opet neki yugo ?
Bakir je majstor za sve, duhovni i svjetski naucnik, u sve se mijesa kao vegeta. Covjek iznosi teorije o svakoj mogucoj temi, u sve se razumije...tipicni stanovnik ovih prostora.
pokazećemo mi VEĆINA vama manjini 2022 kad Beg uđe u predsjedništvo šta misli
pa što ne napišu kako se dijele ove vakcine
Da nam ne ostane viska, previse su poslali
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9538893/Surgeon-Army-veteran-pens-incredible-obituary-death-aged-48.html
Bravooooo!!!!
fino
Kada dodju u SArajevo za cijelu je BIH kada dodju BL samo za RS. Glup li si Bosnjo !"
https://childrenshealthdefense.eu/eu-issues/eu-vaccine-injury-reporting-system-shows-more-than-330000-adverse-events-following-covid-vaccines/
Ja vidim masovnu vakcinaciju u Sarajevu, ali u druge gradove jos ne stize nista? Da li ovo Bake realizuje tezu o stanovnicima jedne opcine koji su vrijedniji od 10 iz druge?
ravnomjerno se rasporeduje po broju stanovnika, jedino je sarajevo dobilo direktnu donaciju od 5-10k od srbije
Ja vidim masovnu vakcinaciju u Sarajevu, ali u druge gradove jos ne stize nista? Da li ovo Bake realizuje tezu o stanovnicima jedne opcine koji su vrijedniji od 10 iz druge?
Jednu bar za Zenicu, da se Fuad revakciniše!!!
Ovim tempom vakcinisat cemo se 2236 godine .. :D
https://healthimpactnews.com/2021/cdc-4178-americans-dead-following-experimental-covid-injections-deaths-from-covid-shot-now-equal-21-years-of-recorded-deaths-following-vaccines-since-2001/
1 Doza = 6 Vakcina
Nije ni čudno da se pričaju vicevi o Muji i Hasi !!
Ja ne bih gledao na to jesu li sigurne isporuke vakcina u budućnosti. Sad dati 100 hiljada vakcina 100 hiljada ljudi. Amerika je već prije mjesec imala više vakcina nego prijavljenih za vakcine. To kažem da ne vakcinišu samo 50hiljada a ostave za iste 50 hiljada jer će biti vakcina za sve uskoro. I jedna vakcina može biti razlika između života i smrti, zato kažem.
1 doza= 6 vakcina pa računaj il ima čak 1doza = 10 vakcina
Neka hvala, ja se držim prirodnog imuniteta.