BiH
0

Na Sarajevo Holiday Marketu postavljen je Bunar snova

Sarajevo-x.com
Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu postavljen je Bunar snova, dio kampanje Godina snova, koju realizuje Grad Sarajevo, pod sloganom Želim da ti kažem šta sanjam.

Pozivamo vas da na Info Pointu Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa preuzmete razglednicu Godina snova, na njoj ispišete o čemu sanjate i ubacite je u Bunar snova. Podijelite sa nama svoje snove, a Uprava Grada Sarajeva će se potruditi da se neki od njih i ostvare! Bunar snova će na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu biti postavljen do kraja rada Marketa, do nedjelje 15. januara 2012. godine.

Večeras će ispred BBI Centra u sklopu centralnog dočeka Nove godine slaviti hiljade građana i građanki Sarajeva, ali i njegovih posjetitelja, uz nastupe vrhunskih domaćih i regionalnih muzičkih zvijezda. S početkom u 20 sati nastupit će Futavci, Emir & Frozen Camels, Letu Štuke, Karne, Tifa & Band, Nina Badrić i Kiril Džajkovski.

A u suradnji sa BBI Centrom, te partnerima iz firmi HTTPOOL i UXpassion, na velikom displayu ispred BBI Centra će večeras biti dostupan Twitter zid koji će prenositi poruke dobrih želja, čestitke i snove koje mogu pisati svi korisnici Twittera pod hashtagom GodinaSnova – prvenstveno oni iz Sarajeva i BiH, kao i oni koji budu na Trgu u tom momentu, ali i oni iz cijelog svijeta.