Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dnevna politika je izvor glavnog toksiciteta u poratnoj BiH. Nigdje zdravog razuma, nigdje nekih razboritih hladnih glava koje znaju, umiju i hoce graditi nesto, a ne uvijek razgradjivati unutardrzavne odnose bolesnim spletkarenjem i politikanstvom. Ovi i ovakvi pokvic-slucajevi zagadjuju zemlju i ogadjuju medjuetnicke odnose unoseci nepovjerenje i nemir umjesto da danas gradimo bolje sutra zajedno. Boze sacuvaj!
@0 ali jesi li primjetio, bilo sta da je tema, ne mogu se dogovoriti, a to prenose na narod, koji generalno i nije izgleda sposoban misliti svojom glavom. Isto kao da imaju dogovor da se o ničemu ne dogovore.
\z
Propao još jedan fake news u pokušajima ocrnjivanja Hrvata. Ne ide vam baš nešto od blamaže s Adisom Pokvićem