Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da nisu pronađeni a neće ni biti jer bi tužilaštvo moralo da podigne optužnicu protiv bivšeg sda gradonačelnika jednog sadašnjeg ministra i jednog člana predsjedništva i njegovog babe koji je tada baš slučajno posjetio rostovo i mudžahedine na rostovu.... što prije održati referendum i sve presude sda suda proglasiti nelegalnim kao i sud i tužilaštvo
Mozes misliti sto ce naci. Cim se najavila ekshumacija Mlaco se fotografirao za lokalni portal (dan prije ekshumacije) kao profesor matematike cisto da posalje poruku - slobodno kopajte nista mi ne mozete. (http://www.bug.ba/takmicenje-iz-matematike-luka-marijanovic-i-emina-melic-medu-najboljima-u-kantonu.html) Onda se netko pita zasto su u RS-u protiv tuziteljstva BiH i Suda BiH?! Pa zato sto je lakrdija i cirkus. Mlaco na sudu prizna da je u svom dnevniku napisao kako treba ove ljude likvidirati, a oni ga puste da radi kao profesor i predaje djeci. I sada je Bakir protiv Milorada! WTF Pometi Bakire pred svojim vratima pa onda upiri prstom u Republiku Srpsku!
Što niste napisali ko je pobio te ljude? Inače ka su bošnjačke žrtve u pitanju strogo se krupnim slovima potpišete u ime Srba ili Hrvata.
Nismo mi nikog ubili. To su se oni sami međusobno posamoubijali!