Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako,zar nije BiH jedna država ;)
Cekajte dok Batko uplati
BATKO ZA PREDSJEDNIKA :D
Pa mogao bi, skupio je 7-8 miliona najmanje ove godine. Sto ih dijeliti bolje u kampanju uloziti da se popravi prosli rezultat od silnih 5000 glasova...
Tesko je povjerovati da ce otici onima kojima je namjenjeno.
Što zbog političara. što zbog poganog naroda, neki dan čitam raja mahom kupi humanitarnu pomoć tj. oni kojima ne treba uopšte... kaže "srećuju kuće sinovima i kćerkama koje nisu uopšte poplavljene" ili "ostavljaju po strani za budućnost kad dođu crni dani im..
Pa to je kad pošteni ljudi nisu ni naučili da im netko daje, nego su naučili da sami sebi da zarade, dok su oni nepošteni usavršil da uzimaju što nije njihovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)