Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz dizanje zastave i salutiranje!
i da bude JEDNA SI JEDINA
Ili mozda uzimaaju djeca kokice jer misle da pocinje komedija "National Lampoon’s Animal House" https://www.youtube.com/watch?v=vwpWIKKXHys
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bolje da ih uče o poštenju i moralnim vrijednostima. Da ih uče da ne gledaju reality show emisije, tipa Farme, Velikog brata itd. Da ne slušaju turbo-folk otpad. Da ih uče ljubavi i poštovanju prema drugima i drugačijima. Da konflikte rješavaju dijalogom, a ne nasiljem. Himna je najmanji problemi ako stvoriš dobre ljude biće i normalne države.
Gospodine Ministre za obrazovanje, nauku i mlade, raspustite ministarstvo i podnesite neopozivu ostavku. Ovom drustvu niste uopste potrebni. Stavise, Vasa institucija je otrov koji truje ovu zemlju.
Fino bi bilo da je i zapjevaju : ) Upss..pa nema tekst .. Nema veze , koji ce qurac tekst , mogu je zvizdat ' )
sta je granicnim prelazima? hoce li djeca slabijeg imovinskog stanja imati topli obrok?
koje pare klepate mogli ste bar nove presvlake za hastala nabavit
To nije bilo ni u Staljinovo doba !
ovo je dobro pošto je djeci do sada patriotizam bio samo kada Bosna igra fudbala...
pun pogodak, ako je suditi po komentarima cetnika na sajtu
Greska . Men se svidja . Kod vas ce je intonirati , kod nas nece .. Sjajno : )))
@Karim Dajte toga sto vise .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaha,joj politike nazor Bosanaca,pa ne moze Sejfudine nazor se bit ono sto nisi nit ces ikad bit,
kome u srcu ne zivi domovina, taj se svugdje moze smatrati prognanikom, u dusi mu je praznina koju ne ispunjava nikakva stvar, nikakvo osjecanje. za domovinu mozemo staviti sve na kocku, ali ne smijemo staviti na kocku domovinu, neka cuju ONI kad himna odjekuje, neka i nasa djecica cuju i osjete svoju Jednu i Jedinu svoju domovinu!
Oj Allahu, na sta mi pare trosimo..gdje ovaj patriotizam vodi.. Pa bolje nauci djecu cemu pametnom
Ma glupost....
plagijat
Jedna si jedina moja domovina ♥
Bakira i Sejfudina za orden predložiti u Republici Srpskoj. Nema većih homogenizatora srba od njih dvojice. Treba dati Sejfudinu dnevnice i službeni auto da obilazi gradove po Republici Srpskoj sa onom multietničkom zastavom sa ljiljanima!
A koja vam je himna? Da li je ona od Dina Merlina "Moj je život Švicarska"?
@BobaBG70 nažalost, dosljedno onom vicu, prije da će biti ona od Cece "Idi dok si mlad"