Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je svaki popis koji ponisti odluku da se vlast formira po omjeru iz 91.!!! TO JE LEGALIZACIJA GENOCIDA! Donja granica je da se ponistavanje dopusti pojedinacno u opstinama gdje je povratak izvrsen 90%. Onih 10% se moze pripisati prirodnoj migraciji, mada sam skeptican da ce ljudi pristati na 90%, mozda je 95-97% realnije.
Očekuje se (dekretom Visokog Predstavnika) preimenovanje RS u Istočna Republika.
Visoki funkcioner Hrvatske stranke poturica
Greška u tekstu, redakcijo, Krešić nije hrvatski delegat, nego poturički delegat. Pot.urč.eno go.van.ce, isprdak, ološ, šljam, na idućim izborima dobit će p.e.n.i.s., i to osunećeni, pa neka ga dudla do kraja jadnog i bijednog života.
VF_HSP...........sto ovo saxovi go.vna uzdizu,... kada ih nemaju cime uzdizati, nda im izmisljaju \"titule\" ........\"visoki funkcioner\" go.vna zavladase pe_deracijom i medijima u trokustanu