Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sda pavijani nemojte krasti centimetre na ledu kao što to radite na asfaltu
@BacirCopperfield YBEMO TI MTR USTASHKU, GLADNI UZP KATOLIBAN
Malo ste zakasnili😀
Ovo moze samo ludim ljudima naumpasti,trositi pare ninasta,a parking nije vlasnistvo RVI vec uzurpiran snjihove strane kao i u cjelom Kantonu samo uzimaju od naroda pare a nisu ulozili ni feninga.Jakog mi JP Ilidza sa 10 radnika samo formirano da se bolje moze ispirati lova. Dali se iko zapitao hoce li izgradnjom ledene plohe biti ugrozeni korisnici od strane stoljetnih platana a u zimskom periodu dolazi do lomljenja grana.Bruka isramota za ovaj projekat.
samo ne znam kako će to radit ako se misli opet sve zatvarat u kućne kaveze
Hljeba i igara
za ove mamlaze nema pandemije. samo alah je jedan.
joj kad migranti nagrnu
@Bosniankingdom19 JEDNOM SE MOLIS UJOO, JBO TE ON ONAKO OKACEN I MRTAVV
Na kakve vi gluposti pare trosite u sred pandemije
Na području Starog Grada trenutni načelnik tako opet stavlja kocke ispred zgrade općine. To je valjda najbitnije.
joj sta rade ovi iubori braćo dragaa... pogotovo kod ovoh SDA obecaju kule i vile prodju izbori zaposle svoje asfaltiraju 3 ulice i tjt...
Bit ce otvorena poslije lockdowna