Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Solak copy paste od Vucica
@komsija14 I to copy paste najglupljeg mogućeg rješenja. Ovdje u Beogradu trenutno stampedo na prodavnice zbog policijskog časa preko vikenda.
@komsija14 Nema mozga i nije naucio da ga koristi. Rad mu je strani pojam i zato najlakse copy/paste.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ma jedi te govna više!!!
izgleda da je i onaj uhljeb solak ubaceni obavjestajac iz bia...sve radi sto njegov predpostavljeni vucic naredi...
@gooUser1571335586 "jedite", sastavljeno :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa nasa vlada ne moze da sabere i organizuje hiljadu migranata. Hocemo li im dopustiti da nas sve zatvore? Kao ovce!
Cerkez pod hitno uvedi nove mjere jer ove mjere bruka budala ne postuje , Umjesto u kuci nadju ga na biciklu, umjesto u kuci nadju ga u Neumu , uzas
Oduzeli nam osnovna ljudska prava a mi na to rekli hvala. Poslije ovoga ovaj glupi nas narod a i sire pristajati ce na sve sto mu se kaze!
gooUser1578987594------TUZLANSKI SOKACI TOLIKO KOLIKO SI BIO U TUZLI Mani se seljatluka TZ postuje i ne ide se na posao bez maske ,rukavica u autu policije slabo ima jer su oko bolnice i oko migranata ako te bas zanima TZ je napljuvana od SA ajde zadji malo po tuzli pa vidi pa nema samo auta u TZ nema prevoza gradskog nema stariji po ulici i cekas hljeb da kupis napolju
Van pameti je zabraniti kretanje ljudima, a toga ni nema u zakonu. Predviđena je samo zabrana pojedincima a ne milionima ljudi. Relativno je malo slučajeva virusa a stvarni problem je loš rad zdravstva, kao što smo vidjeli u slučajevima smrti. Više se umire od ljekara, puno više od ostalog, nego od virusa.
Ne moze malo dijete koje se vozi u kolicima izaci na zrak..nista ne dodiruje..ne hoda..nista..i ne date da udahne vanjski zrak
Pa bilo bi fino da vec znamo, de se pripremimo na vrijeme, nema se sta cekati vise.
pametno...
Eto narode ovo sa Koronom dođe bukvalno dokaz koliko ste sigurni koliko postoji privatnosti koliko mogu da narede sta smijemo ili ne smijemo. Neka se pravila uvode nesto kao zastita nas. Nema nista od toga ovo je samo teror nad narodom.
vi bi nam zavarivali ulazna vrata od zgrada ko u kini što su radili samo da možete i smijete... ma treba uzet motke u ruke i naebat vam se svima redom matere ....
Solak suti i pusti ljude nek se krecu. Kakva zabrana kretanja za vikend. Treba sav narod na ulice i kad je policijski sat ali svi pa nek pisu kazne.
Tačno prije 7 dana u petak oko ovog termina je bila aktuelna totalna karantena, kao čeka se odluka itd.... Drugim riječima ovo je "sponzorisani članak" od strane konglomerata lanaca : Bingo, Konzum, Mercator, Tropic itd..... Malo drugačije osmišljenja "vikend akcija" kampanja.
Krizni stab sa nekim svojim odlukama krsi osnovna ljudska prava. Uvodeci nekom ogranicenja u kretanju a nekom ne je krsenje osnovnih ljudskih prava i diskriminacija. Kad sve ovo prodje moglo bi doci do tuzbi protiv svih onih koji su ovo uveli.
Ogranicite vi radnim danima, nemojte nas handriti za vikend. Mi koji dajemo sve od sebe u ovoj situaciji radimo radnim danima imamo potrebu nesto i kupiti, te zavrsiti razne obaveze koje cekaju a jedino mozemo vikendom.
Jbl vas korona vise.