Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIje mi jasno, kako neko ko je ilegalan, bez dokumenata, o kome ne znas nista slobodno moze da se krece okolo? Zar to samo po sebi nije kaznjivo? Sve pretovarit u dvorista ambasada drzava iz kojih su dosli. Nek se oni brinu o njima. I da se razumije, ovi ljudi ne bjeze od opasnosti, nego hoce dzaba pare u Evropi. Vecina ih ne zeli da radi. Pitam se da li bi bio ovoliki red za hranu da je uslov da nesto danas urade?
Sve zivotije su normalne i brane svoju teritoriju agresijom, a ovdje se popuno drugacijem-vanzemaljcima prepusta teritorija da ulaze.
Na ovu crnu gamad treba baciti bombu. I vi cete pobudaliti kao i mi u inostrnstvu od te gamadi. Nikako se ne moze naviknuti. Ja ne volim da idem na ulicu. Samo razbojnicki hod razbacanih ruku i nogu - ultratestosteron , neopisivo gadljivo.
Jbg, vi hapsite ove što ih krijumčare u Hrvatsku, a jedino oni konkretno rade na rješavanju tog pitanja...
Pravit cete Vi Kraisnici Fikreta Abdica od blata. Sada ste prepusteni sami sebi, treba Vam 15 sati automobilom do Sarajeva, a sami ste sebi postavili kamere da vas slikaju. Kad umorni dodzete u Sarajevo kod usnulih minderasa opsjednutih licnim spletkama i klemptomanijom shvatite da tamo pameti nema i da ste zalozeni i prodati.Sva ova prica rahmetli Alije o nekoj nasoj BiH je suplja, a za cilj je imala da Izetbegovici i par familija postanu bogati i neko i nesto, sto sada i jesu.
U Petrovcu ima centar za izbjeglice od ranije .
NEKA NAM ŠVABE POŠALJU NOVCE, NASELITI ĆEMO IH U PUSTARE I PROSTRANSTVA U TAKOZVANOJ VUKOJEBINI PC.BRZO ĆE SE KOZOJEPSKI MENTALITET STOPIT S KRMOĐIKANSKIM.IMAJU MNOGO TOGA ZAJEDNIČKOG.
kuci.....idite kuci svojoj
A treba ih u bivse kasarne smjestiti, a ne da slobodno po gradovima hodaju.
Do kraja augusta Njemacka i Austrija salju 10000 migranata u Bosnu..
a odakle ti ta informacija?
@toh To i pjana vrana zna druze
Sve u rudnike poslat.