Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHHAHAHHA srbi su baš smiješna nacija, jučer je znači mogao raditi ko je šta želio u ostatku "pc"
ej glupi narode s ove strane rusi vas jebu s ove strane Turci nikad države a ni budućnosti. niti Rusija pomaže niti turska pomaže. oni sebe ogradjuju i pomažu preko naših ledja 25godina ma fuj
glupe srbende, gurnu ih rusi u sukob pa ih svaki put napuste, isto kao i nas turci. komsija na komsiju udari za njihove ciljeve.
Nisam se pohvalio, poklopilo se da sam juče, u trenutku dok je MIlica Marković govorila da je njen zahtjev za odlazak u banju "sve po zakonu" ja radio lekciju "Moral i religije" i objašnjavao koncepte "norma"    "zakon"   /       \ "osuda"     "kazna"
Koliko bi ih angazovali da je neko bitan dolazio?!..a ne ova debilka?!