Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi garant imamo i agenciju za svemirsko istrazivanje samo narod to jos ne zna.
Alen Kalajdzija nije još samo kod mene u haustoru preuzeo ulogu kućepazitelja... jesu pohlepni, šta je ovo...
13 novih uhljeba, ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
U BIH je vjera zamijenila nauku tako da, nemojte se truditi uljepsavati. Nauka ne postoji u BIH
Novih 13 "uhljeba"
Prvo omladinu nauciti lijepim ponasanju i kulturi.
Samo se izmisljaju nove funkcije, pa ima li vise kraja? Da to ima veze sa naukom, pa hajde, covjek bi rekao neka, treba napredovati, ali sta ce to vijece raditi, kad su nepismeni, a kamoli da imaju veze sa naukom.
Hahahaha 😁
Da generalno promijene mentalitet i da shvate da kulturno ponasanje nije odraz slabosti nego mentalne snage.
Dobra stvar. Međutim, prije nego ovu mladež naucite nauci naucite ih da treba da ustanu starijem i trudnici u tramvaju, busu,... da pozdrave u komsiluku, radnom mjestu, da ne divljaju u saobracaju autima biciklima, da ne setaju po biciklistickim stazama, da ne bacaju smece, uznemiravaju komsije, kupe kakicu kucnih ljubimaca, savjesno i ljubazno rade svoj posao jer nije klijent kriv sto je njegov poslodavac los,itd...itd...itd.
@demonter_neistine To se nosi iz kuce, a ne iz skole. Skla te uci nekim drugim stvarima. E sad, to sto su kod nas podbacili i kucni odgoji i obrazovanje, to je vec posebna prica.
Prvi put čujem da postoji ovo vijeće, a nisam čuo vjerovatno zato što nikad ništa konstruktivno nisu predložili, a neće ni ovi nažalost.
Ma ko je ovu budaletinu Karabega predlozio????Jos gore je sto su Škrijelja!!! Bruka
NIJE NAUKA SVJESKA KOBILA PA DA JE SVAKO JASE