Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se Komšić nije sjetio ničeg sličnog za sve godine \"predstavljanja\" Hrvata?
pardon, za hrvate...
evo kako se bori u hrvate u svojoj BL: http://www.6yka.com/nevidljivi-bozic
A KUKU MAJCI NAUČNIKA I G....pA Jadomire ne bi ti dao ćumur da mi uplatiš
A sto se ALZIRA tice,vi ste gori midjosi od njih,u pitanju je samo poredjenje ! Mozda sam uvrijedio Alzirske mudjose ,usporedjujuci ih sa vama !
STA MU JE VO SA FACOM? DA NIJE NEGDJE TRAMVAJ POLJUBIO? TREBA RECI PROFESORU DA NE ZABORAVI EKSPERTA GALIJASEVICA I ONOG DRUGOG MU JARANA I BEOGRADA. SIGURAN SAM DA CE ONI IMATI PUNO TOGA DA KAZU HA HA HA OVO JE SMIJESNO OCA\'M MOLIMO X COM DA NE OBJAVLJUJE CLANKE FASISTOIDNIH OSOBA!
Pored toga sto si istinski ruzan (akrap ) uz to si drsko glup,nekome drzis lekcije o pravopisu a i istih imas isuvise mnogo, pa se nemoj javljati,bolje ti je ! Npr: nije jeNa, nego jedna; nije neobrazovana,nego ne obrazovana ! Da ides u skolu vise a manje u Dzamiju ,znao bi ! Ovako, ne disre !
@V marvo jeNa,neobrazovana,nije DJ nego DŽ,i to opet borba protiv Libije???wtf?s kakvim mi ništicama imamo posla,tito dragi.
Tako je gospodine profesore,borite se protiv Islamske cizme ! Podrska Hriscanima u borbi protiv Djamahirije,samo naprijed !
auuuuuuuuu mislio sam dfa ne mozete gore od covica,kad vidi ove marionete,ruzan ko akrep,ne bi snjm ni kiseli kups pritisnuo,hehehe
to je samo mala uspavanka za covica i ostale naivne hrvatske politicare koji vjeruju u dodine supljake, jer je dodik u principu ideoloski antiprotivan svemu sto nije uvrsteno u program SANU, odnosno formulu karlobag-karlovac-virovitica
Cista petica za gosp. dr Vlajka! Na scenu u BiH je po svemu sudeci nasputila jedna nova velika licnost. Za pretpostaviti je da je rijec o jednom velikom borcu za ravnopravnost hrvatskog naroda u BiH, zadnjih godina i najugrozenijeg naroda BiH koji biva marginiziran i preglasavan od strane bosnjakcog nacionalistickog rezima.
Naučni skup sa kulturnim i vjerskim djelatnicima :)))) samo striptizete fale i Ana da nešto skuva.
Ne znam po cemu ali me nekom cudnom analogijom ovdje puno nesta podsjeca na humoresku \"Vojko i Savle\" \"Već odavno posmatram dvojicu suseda — Vojka Nikolića i Savla Pavića. Obojica zaslužni ljudi, borci iz poslednjeg rata, bivši visoki funkcioneri, poznate ličnosti i takođe penzioneri, ponekad aktivni u našoj mesnoj zajednici. U svemu ostalom se razlikuju. Drug Vojko je mlađi, kočoperniji, i, moram priznati, imućniji, ima dve-tri kuće negde na moru i dalje, a njegova gospođa, madam Argo, žalila se na stepenicama mojoj drugarici kako imaju i račun u nekoj švajcarskoj banci. Šta će biti s njihovim teško stečenim novcem ako kapitalizam propadne, ko će njima sve to nadoknaditi? Moja drugarica je, kaže, uveravala da ne brine, drug Vojko je sposoban i sve će to ponovo zaraditi. Drug Savle, međutim, nema ništa osim skromnog stana, naučnih priznanja ordenja lovačkih trofeja. Drug Savle je inače vrlo namrgođen i strog. http://www.slobodnaevropa.org/content/vojko_i_savle/1835943.html
musiman bojnik, zasto ne ovako zasto ne onako. 1000 zasto 1000 zato za \"naivne!\" bosnjake i one koji se samo tako ponasaju ;-))
nema sta tako \"napredno\" a tako kratkovidno favoriziranje dodik-covicevog politiziranja svehrvatskih interesa i zasto bas samo o hrvatima, zasto ne raspravljati o gradjanskim pravima svih potlacenih i protjeranih naroda u i iz BiH , a posebno u genocidnoj sumskoj tvorevini...