Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taj ce brze na ahiret nego do sarajeva
policija ce na ovo samo reci da oni mogu brze bar za 3 min
Pe\'der izbrisao video
evo ovaj pici na obicnom motociklu po americi, a u suprotnom kraju pozicija zaustavila nekoga, ali izgleda ubrzan video - po brzini ispade da ide 150 ako ne i vise... http://www.youtube.com/watch?v=3TBisTBa8Ag&
Pa pokraj mene neki dan proleti Mercedes C klasse noviji model... slovenacke tablie, ja sam vozio 140-150 ovaj je prosao porkaj mene ko metak. Isao je sugurjo nad 200!
A dje je video hahahahaha
pitam se kakav je motor :$ ?
Bravo majmune evo ti banana :D ¨
Današnja vijest na klix.ba: Deset dana nakon saobraćajne nesreće na Alipašinom Polju, motociklista Admir Maslo preminuo je u ponedjeljak u 10:30 sati u bolnici Koševo na svoj 31. rođendan, potvrđeno je za Klix.ba u bolnici Koševo. Maslo je zadobio teške povrede glave i grudnog koša u petak, 2. novembra, oko 15:40 sati te je bio smješten na Kliniku za anesteziju i reanimaciju bolnice Koševo. Vozeći motocikl Yamaha, Maslo je skrenuo sa ceste i udario u parkirani Citroen na autobuskom stajalištu kod RTV doma na Alipašinom Polju. Nakon 10-dnevne borbe za život, preminuo je jutros u 10:30 sati. Admir je danas trebao napuniti 31 godinu. Moja napomena: Yamaha R1, dakle namjenjena sličnim vozačima i akrobacijama kao i Aprilija RSV4. Kažu da je ponavljanje majka znanja, ali i da je pametnom jednom dosta...
Svaka cast na voznji,u isto vrijeme sam impresioniran ali i hvata me strah gledajuci kako vozi.
Zbog ovakvih bi najradije vozio grn za snijeg umjesto auta...
svaka cast burazeru, ako Bog da do godine zajedno
Za ovako brzu vožnju morala bi slijediti optužnica za pokušaj ubojstva.
Ma ov je sve kriva ova nazovi drzava. U normalnoj drzavi na ovakav motor opale jos 180% poreza i dazbina, recimo da mu je cijena 10.000 km, onda jos 18.000 dazbina drzavi. Plus sto ga osiguranje odere. Plus sto bi mu normalna a ne ova nasa kriminalizirana policija sigurno pokucala na vrata. Plus sto bi mu ovdje mogli nakaciti nekoliko krivicnih djela od namjernog ugrozavanja drugih ucesnika u saobracaju, izazivanja opce opasnosti, ma svasta. I plus sto bi zaradio zatvorsku kaznu i jedno 10 godina zabrane upravljanja motornim vozilom. A ovdje kod nas, da je koga kojim slucajem zakacio ili zgazio, bio bi taj drugi kriv sto nije pazio. J.e.b.e.m ja takvu policiju i takvu nazovi drzavu. Meni u Bradini na 60 km pisu kaznu. A ovakve idiote stite. Drzava za lopova, to je BiH.
https://www.youtube.com/watch?v=OX0MghKIpWk&feature=g-upl
https://www.youtube.com/watch?v=OX0MghKIpWk&feature=g-upl ima jos takvih slucajeva idiotluka po nasim cestama
AFERIM MOMČINO, SVAKA TI DALA.