Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J.E..BALI vam Mosul, Damask, Potop, Hrvatska, Srbija pleme rahaljvo. BOLESNICI JEDNI!!! Nije ni svanulo kako treba, a već morate ispucati svoju dozu mržnje, pakosti, ironije, sarkazma. Otkada postoji Sa-X čitam vaše budalaštine, 99% ste mentalno bolesno, zatucani, primitivni. Ah...da niste spomenuli aerodrom u Trebinju P.S J..BO vas i Franjo i Arapi.
najgore je sto se ne predomisle kada kucaju fasisticke tekstove, a imaju vremena. sve je to kucni odgoj I unutrasnji roditelj.. haman se nisi naspavao!?
dosta vise ovih clanaka - jedini glavni grad u srcu Europe koji nema direktan let za London, Pariz, Rim, Amsterdam i Madrid - vazno je doduse da imaju 4 dnevna leta za Istanbul. Na aerodromu nema nijedan ducan, ako kasni avion bez iPad-a si mrtav - doduse aerodromi su najbolja slika zemlje.
Zna li neko zasto nema linije Doha-Sarajevo? Najavili su davno da su dogovorili liniju. https://www.klix.ba/biznis/qatar-airways-potvrdio-uskoro-direktna-linija-doha-sarajevo/160309123
treba ukinuti sve linije za istanbul i sa tom diktatorsko fasistickom zemljom
Cini mi se da su ranije pricali o direktnom letu dal iz Katara ili Kuvajta ne znam, ali sada ga nema.
Jel to se BIH airlines poceo oporavljati ili se ne daj boze ogledao o menadzment WIZZ airlines😂😂😁😂😁
sta je sa kladarom? Ocel biti kladara na Aerodromu jopet?
Jeftinije se nacugati na Heathrow-u, nego na sarajevskom aerodromu.
Mozda mu treba dati ime 1 Predsjedniku Republike Bosne i Hercegovine Alija Izetbegovic Allah rahmetile.
@dis3 Pitaj Bosnjake u Mostaru sta misle o veleizdaji od strane tvog Alije
@dis3 Ja ipak mislim da je vise radio za svoju familiju i desetak privilegovanih nego za bosnjake u globalu, ali svako ima pravo na svoje misljenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedini glavni grad evrope koji nije spojen sa london frankfurt paris madrid. zato istanbul 4x dnevno
Da Bog da sa Istanbulom bilo 8x dnevno! Preko Istanbula ima više svjetskih konekcija nego to sto si pobrojao sve zajedno - a da ne govorim da su THY karte DUPLO jeftinije nego ijedna druga avio kompanija.
@gandalf.the.white Naravno da su jeftinije, ako putujes min 18 sati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prije su bila dva leta dnevno, sada ce biti tri. Napredak!!!
Srbi na aparatima.
zašto ?
Što bi to Srbi bili na aparatima svega ti? Sigurno su i na aparatima jer je prosječna penzija u federaciji veća za čak 25KM nego u RS. Ne mogu oka sklopiti zbog toga...