Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš je ovu Sebiju teško zadovoljit, jadan Bake.
Ima Zakon koji je sasvim decidan.On kaže: Dekana razriješava Vijeće fakulteta i za to treba nadpolovična većina. Džuvo neće čak 2/3 Vijeća fakulteta njih 58 od ukupno 86 članova. Od toga 30 profesora i docenata sa Medicinskog fakulteta, 8 članova studenata i 30 nastavnika sa Kliničkog centra.
Ispravka: 20 sa Kliničkog centra
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ova zena sada ima moralnu obavezu prema svim gradjanima da bude uporna i da ne odustaje od borbe. Puna podrska dekanesi, Izetbegovice i poltrone sa planete protjerati
Odakle ti znas da nije Sebija u pravu ??? Iza ove stoji Dekan Sarajevskog univerziteta , Sandzo , Skrijelj sa kojim je ona u intimnoj vezi i oni koji su uz Sandzu .
Mislis rektor? Uz to si i nepismen..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Citiram: "Zahtjev su potpisali profesori Semra Čavaljuga, Mirza Dilić, Amela Kulenović, Enra Suljić, Sebija Izetbegović, Svjetlana Loga-Zec, Amela Džubur-Alić, Eldan Kapur i Damir Šečić." Pa ima li "nas" drugih u komisijama? Toliko o o mom multitutifruti gradu...
ima li u Banjoj Luci ? ili Mostaru , ne seri
Zna li neko od vas, koji komentarišete, gdje se nalazi medicinski fakultet i koliko godina traje medicinski studij?
Znaš li ti koje godine je izgrađena zgrada Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i ko je bio prvi dekan ove ustanove.
znas li ti koliko je godina studirala sebija i kakav joj je prosjek bio a vidi je sad.
Podrška gospođi Dekanesi.Ponosni smo na vas, jer vaš otpor je ono što će nas motivirati na narednim izborima.
E jesu se zeni naklatili na kosti
i ja bih iskreno hahah
Sebija Causesku
Dekanesa je napravila najveću grešku što se suprotstavila SDA mafiji koja hoće da uništi Medicinski fakultet u Sarajevu. Cilj je uništiti ovaj fakultet radi privatnih fakulteta. A onda će biti bolji je privatni nego ovaj državni ( jer ga je baketova harpija razvalila). Nadam se da će svaki glasač SDA biti primoran svoje dijete odvesti takvom Sebijinom privatnom doktoru. Ovo je kraj države ova harpija od žene uništila je sve šta dohvati.
bakire izdrzi...
prvo cemo na dzumu a onda idemo smijeniti plavusu
Rezultat je neizvjestan :)
Sebija neće prestati dok dekanezu ne smijene
Vjerovatno se na toj funkciji trazi PODOBAN a ne sposoban pa da bude stranacki daljinski upravljac
A koji je razlog da je hoće smjeniti. Ima li išta konkretno
@indoktrinator U tom slucaju ode Sebija sa trona generalnog Klinickog ;) jer na dva trona sa jednom guzicom ne moze zajahati ;))))))))) !!!
clash of the titans
@Chvilla ove žene samo nešto fajtuju oko pozicije i vlasti... umjesto da razmjenjuju recepte i iskustva sa frizerom
Jesu joj se na kosti natovarili SDA hobotnica , jadna zena !!