Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekim d.e.b.i.l.i.m.a treba nacrtati da Love parade nije Gay parada, glu pani jedni pr imitivni! Nego se vi okruzite jednim velikim zidom, slusajte ilahije i kaside, povlacite gusle i urlicite preko planina i mirna Bosna. Kao da je bitno odakle je neka osoba koja pogine, ne mogu da vjerujem da toliko zat ucanog primitivnizma ima
j.e.b.o ti svoju m.ater koja te je tako odgojila đu.bre jedno primitivno seljačko rasističko i nacionalističko. DROP DEAD!
(1) Sadrzaj navijajucih komentara na protiv jednog naroda ove zemlje pripadaju jednoj tradiciji folkloristickih idiotizama. Potom mene ni iz daleka ne cudi ova preplava etnofasistickih politicara, koji se sasvim opravdano sa svojom politikom slade dr.ka.ju.ci i svr.sa.va.ju.ci po ovakvim ljudima, koji onda krive druge narode za svoj idiotizam!
Jedno jeste sigurno, ili u Egiptu ili u Njemackoj nasa Ambasada se ni truna nebrini o svojim Drzavljanima. Informacije dospijevaju kad je prekasno.
Komentari fine Sarajevske raje...
Da izrazim veliku sućut svima koji su preživili, nisu trebali. A onih 19 sretnika je konačno ostvarilo životni san, da umru mladi gole guzice. hehehehehe. sve trebalo potrovat u onom tunelu.
citat: \"....nalazi se i državljanin Bosne i Hercegovine, objavio je \"Reuters\". Identitet nastradale osobe još uvijek nije poznat, kao ni spol.\".... Zar ovo nije PROTIVRIJECNO ? Ne zna se ime i prezimje, ne zna se pol, ali se ZNA da je iz BiH ? Kako je to moguce ? Jel\' to postoji neki odredjeni ORGAN tijela kojeg samo drzavljani BiH imaju ? I da su pomocu njega ustanovili DRZAVLJANSTVO. Ili sta vec. Zaboga miloga ne morate stalno biti ZUTI NOVINARI.
Zasto ne banuju \"akademika\" ? Stotine i stotine citalaca je to trazilo, pa se on i dalje javlja. Odgovor: \"akademik\" sjedi u redakciji kojoj i jesu cilj ovakve rekacije \"citalaca\". I koje njihov \"akademik\" (to mu je u opisu radnog mjesta) treba da podstice.
garant je crklo neko iz.met.slam.sko kr.me, pose.rem mu se na maj.mun.ham.edov ta.but
Je*bo ti on mamu! Mi u BiH nismo znali za \"ABU...\", dok nisu cet*nici uradili ono sto su URADILI!
mora da se zove Abdul Al Es Shalam ili tako neshto
Primitivni de*bili! Poginula je osoba BiH drzavljanstvo......hajde sad pi*cke nacionalisticke(mada od vas 99% pojma nema sta je nacionalizam), radujte se da nije neko od \"vasih\"......fuj, majku vam primitivnu!
Kako vas nije stid ba ismijavati tudju smrt...Ko god da je, imao je porodicu i prijatelje ....J...e...b...o.. vas ba balkanski primitivizam da vas j...e...b...o. blokirajte komentare zbog ovih neljudi.
STAMPEDO LJUDI!???
Dragi Sarajevo-x, molim vas zaustavite sve komentare. Nije u redu da postavljate platformu svakoj budali u BiH da se javno izivljavaju nad zivima i mrtvima s ovakvim komentarima. Unaprijed zahvalna.