Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, kad se sudija prijavi na listu, to dovoljno govori o pravosuđu, ko radi u pravosuđu i koliko poznaju zakone, što im jeste posao. Užasbo. Naše pravosuđe i sudije su najgore u Evropi. Bez ikakve dileme, to je ogromna hrpa diletanata i loših studenata prava.
jos jedan ocigledan dokaz koliko je krimilana u ovoj drzavi!
Imam neki predosjećaj da će SDA opet pobijediti na izborima, hobotnica je narasla previše i dobro je utovljena i uvezana, teško da tu može opozicija išta d'uradi. I tako će biti narednih 25 godina, dok svi normalni se ne isele a u BiH ostanu samo uhljebi, nacionalisti, migranti - prava oaza kakvu zamišljaju... Nažalost
Ima na listama SDA pripadnika JNA iz 92 i 93, KOS-ovaca dojučerašnjih koliko hoćeš.
Joj kakva pljačka na ovim izborima i prevara će se desiti pa i u Rwandi će se pisati o nama.
U APSURDISATANU MOZE SVE. NI BJELORUSIJA NAM NIJE RAVNA. NAPRIJED NACIONALNE STRANKE DOK JOS MOZETE, DOCI CE I VAMA KRAJ AKO BOG DA.