Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoguce da u Radnicicevoj strancii ma neko korumpiran !!! ja sam sokiran da u se u toj stranci nasao neki oportunista i krminalac! među onako postenim ljudima! Pored Fahre koji je sa svojih 10 prsta od 400 KM zaradio 500 miliona za 10 godina, da se nađe neki kriminalac...
Kemal Tezić je vec imao zatvorskog iskustva, jer je kao pripadnik mladih muslimana odlezao neko vrijeme. kao mjesto prebivalista prijavio je Donji Vakuf, a boravi u Sarajevu, i zaposlen je u bh telecomu. zajedno sa svojim kolegama iz SDA, uspio je opljackati putem privatizacije nekada uspjesna preduzeca na podrucju opstine, ciji objekti sada zjape prazni. Svi saucesnici sramne privatizacije, koje mozemo vidjeti u prvim safovima, su sada \"uspjesni poslovni ljudi\". U meduvremenu je, vrli kemal u organe uprave zaposlio svoje ljude, koji se danas manje vise nalaze na tim pozicijama, i vladaju donjim vakufom. Kemalu to nije bilo dovoljno pa je i svoju pokrivenu suprugu zaposlio u srednjoj skoli, da predaje vjeronauku, i uci djecu pravim islamskim vrijednostima. Zahvaljujuci vrlom kemi danas je Donji Vakuf jedna od najzaostalijih opstina u FBIH. Kemal Terzić , Džavid Hađić, Kemo Čolak, Abdulah Čepalo, Muhamer Kurić..
neka,zato ima mjesta za navijace uvijek.Oni su najveci problem drzave,ma hajde jadan.
hajde hamdija ne se.ri.Eto u drugim strankama sve bele lale,ma hajde. Sve je to haman isto,sve goli lopov,tesko sa izuzecima..
oj samojko samojko
Terzicevi miljenici do prije rata nisu imali za kifle, sad glume poslovne ljude. Sta god je valjalo u srednjoj Bosni razvalili su.
Iz Zenice sam se jedva izvukao ja.
Ako se opet zarati, treba prvo ove lokalne kriminalce roknuti. Radžo, mamu ti nataknem, šupčino izdajnička. Šatro \"ZLJ\". Za tebe je metak u čelo sevap!
20 komentara dovoljno govori koliko smo zainteresovani za ovaj kriminal. Zato nam i jeste tako! Aferim!
\"Država za čovjeka!\" Tamo gdje nije svaki čovjek \"čovjek\". AHHAAAHHHAAHHAHAHAAAHAAAA
Stoka lopovska! Sve to u zatvore na dozivotne robije i oduzet im svu imovinu, ionako nista nisu zaradili, vec sve pokrali od naroda i drzave.
Sa bara se niko ne vraca! pa sve da je avganistan, irak i libiju zajedno oslobodio majmun
Dževad Rađa - Najveća PIJANICA što je ova zemlja imala. Bosanko iz KCa i doktor u istoj jedinici kojoj je PIJANO komandovao - zavalio. Pobjegulja sa Stupa (Rađa) vozikao motore po kasarnoj Marsal Tito i zavaljivao raju po Kupresu, Varesu itd., dok su mu pojedini suborci cistili bataljon Vojne policije od Casnih SRBA HRVATA MUSLIMANA a bogami i BOSANACA (citaj - NEPODOBNIH). Eto za to je dobio zlatnog ljiljana. Milion je zaradio svercujuci u kasarnoj gorivo i sta jos sa Ukraincima i ostalim unproforcima. Clan SDA dok su ga pustili da radi sta hoce. Sad kod Fahre jadfnika koji je KRVAVO zaradio AVAZ ..... Pleme im se zatrlo
Ne boj se dzevade junacino,dok je radoncica vama kriminalcima ubicama i lopovima niko nista ne moze,radoncic je vas okupio pocev od turkovica ubice pa do radje isto tako ubica(posto gore pise jedna osoba poginula),znaci raoncic kriminalac i mafijas okupio oko sebe ubice tako da niko i ne smije da mu trazi oko 25 miliona koje je uzeo od tzv.razvojne banke da bi gradio tornjeve i da narod ima sta jesti (beton od fahrinih tornjevea ako ih prije toga fahrine ubice ne likvidiraju).
ČIŠĆI JE ZRAK NA LOGOROVANJU NEGO U ZATVORU -FAHRUDIN OČISTO -SDA- STRANKU OD LOPOVA UČLANIJO IH U SVOJU
Biće Zakon o opljačkanoj imovini ili ne gine revolucija!
Ma Radjo je jedan u nizu kriminalaca u SBB...ovi sto su u Kantonu Sarajevo..Murtic. Brkic Mujo, Berkovac Izet, Dino Kapo...svi bili prvo u SDA, pa S BiH..pa sad kod Šcepe....ne zna se ko je veci lopov i uš..a svi dobili po stan na Šipu, imaju penzije po 1200KM,šatro RVI....e kosti ti se rasple na Kovacima...