Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj kompromitovanoj i korumpiranoj SDA-ovki Muzur obraz je k’o džon od vojničke čizme.
đ, kretenu nepismeni
@Antiboot Muzurova tetka bezbeli..
Jooj kako mi se gade ovi kadrovi SDA
Na stranu sve, al ovdje ce se fino pokazati kako Sestorka namjesta konkurse. Steta sto se bivsi direktori jos nekoliko javnih preduzeca nisu prijavili na konkurse i pokazali da je transparentnost u koju se Sestorka klela prije izbora zapravo obicna farsa i prevara gradjana.
vd direktor Hadziahmetovic u struci nije ni do koljena Azri Muzur,nuti po iskustvu i znanju,jedino je sije u upropastavanju firmi(Breza)i lopovluku,dame nema u tim oblastima
Pa dosta ih je zaradilo od cijevi huse ćesira
Azra, ponoc kuca, zbog tebe mi cijev od vode puca!
Nemas ti sanse, moja Azra. Ova tzv. Nova vlada uglavnom pojma nemaju, ali zato znaju kako nastimati konkurs za svog pulena. Ovako to ide. Prijavi se pulen i njegovih nekoliko jarana . Razgovor je jedini bitan, a tu pulen vec ima odgovore i njegovi haveri. Uglavnom, on prvi, zatim haveri. Ti zadnja. Ne mozes se zaliti jer ispred tebe je njih nekoliko. Tako rade"nasi vladari".Za sva muljanja su stručnjaci.
Ova barem prati konkursne procedure sto je za SDA nesto sa cim se ne susrecu jer ih stranka samo preko noci postavi na poziciju, fotelju, mjesto i oni tu obitavaju kao pecinski ljudi, sjede, jedu i cekaju kada ce covjek evoluirati i izaci iz pecine. SDA najvece zlo za bosnjake
Bez stida i srama.. Tipično za sda. U vjerskim knjigama nisu čitali o časti i poštenju Islama.
lopov
Namjesten konkurs za uposlenike, namjesteni testovi , napravljeni da svaki odgovor moze biti tacan. Primanje samo svoju rodbinu i priljatelji, to mogu biti reference za Azru Muzur.
Oni su svi u kreditima. Mislili su da ce vjecno vladati, i nista ne raditi. Sad je malo nezgodno. Trebali su da budu krema i elita ali ...
dovedite sonju karadzic da senad i avdo avdic(jedni od rizvanbegovica)budu zadovoljni multietnicosti sarajeva
Najvise volim komentare nase raje, svaka cast ljudi na humoru🤪
Da neko nije vidio Muneveru pobjegla je od kuce u nepoznatom pravcu od kako nije proglasena za Miss BiH .....a ne zna da ce bit izbor za Sarajevo !!!!
ni obraza, a ni stida. Navalila na fotelju kao smrt na babu
Da neko nije vidio Muneveru pobjegla je od kuce u nepoznatom pravcu od kako nije proglasena za Miss BiH .....a ne zna da ce bit izbor za Sarajevo !!!!
Ako se raspadne ova vlast a konkurs aktivan onda ona dolazi na to mjesto. To je njena logika i njena nada.