Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UGLAVNOM SJEDU,JEDU I NE RADE NISTA,,,NISU DJABA FAMILIJA HA JA :D
Ko sto je bilo ono u hrvatskoj, zapisničar pa pomoćnik zapisničara pa.... Pomoćnik pomoćnika zapisničara
treba bosnu podijeliti na tri dijela, tako da više ne bude kukanja. svaka država bi snosila svoje troškove i kraj priče. ovaj troglavi sistem nema budućnosti, to i budala vidi. može jedino osporavati činjenično stanje, što je ravno metenju i guranju pod tepih. pitanje je samo do kada?
Sve izmišljena radna mjesta da se nekome daje plata!
treba bosnu podijeliti na tri dijela, tako da više ne bude kukanja. svaka država bi snosila svoje troškove i kraj priče. ovaj troglavi sistem nema budućnosti, to i budala vidi. može jedino osporavati činjenično stanje, što je ravno metenju i guranju pod tepih. pitanje je samo do kada?
Sta se ono dimi na trecem spratu desno..mora da im je onde pusnica
Fuj! U ovoj zemlji isto kao da je data ogromna plata i sve moguće priilegije i džabaluci KAKO ŠTO BRŽE I KVALITETNIJE RAZJEBATI BOSNU I HERCEGOVINU. MISLIM DA NAM JE DRŽAVNI APARAT BAR 2 PUTA SKUPLJI OD AMERIČKOG.. ŠTO FUKARA MOŽE UOBRAZITI DA JE NEKO I NEŠTO TO NE MOŽE NIKO.
to je cisto izbjegavanje placanja poreza i doprinosa na licna primanja jer to spada u domen poslova kojima se bavi ova institucija pa tako se i puni porezi i doprinosi moraju obracunati na isplacena sredstva. tako je kada je u pitanju privreda i svi ostali pravni subjekti. nisu ovi valjda iznad zakona.
koliki je glupan bakir, njemu treba vodic i za facebook profil (makar tako pise)
Kako ce opstati jedna drzava kad je tu profesor muzike, glumac, doktor, sportas- i oni da pricaju o statutu, sporazumima, evropskim integracijama itd itd.... pa to je sve sami uhljeb i hajde sjedi drvo na drvo. sramota za sve one sto su izlazili i glasali za te pacijente; a znamo da su za njih glasali jer ti isti zaposleni su zahvaljujuci njima . naravno uvijek kazem- cast izuzecima kojih je malo
cutu, pusu, prolaznike gledu!!!!!
Čuj ovo na blagajni treba prevoditelj engleskog, a ministara, zamjenika ministara i ostalih visokorangiranih koji ne znaju beknuti engleski (i/ili neki strani jezik) imamo za izvoza.
E vratice se Walter i y..... v.. m...!Kad tad
Uposlite ih sve u institucije i napravite 100.000 adnih mijesta.
Toliko je poslova koji se prepliću sa ministarskim poslovima, a nigdje se nevidi da su to radili stručnjaci od zanata! Pojdnostavljeno, rade uhljebi od zanata! I stalno isto zapošljavaju se zetovi, prijatelji ili njihova djeca. Što je najgore tu nema ni "E" od eksperata!
ponjamke se na sve te analitičare i experte bez dana iskustva iz realnog sektora i diplomama iz Travnika kojima je najveće dostignuće u životu što su bili "sperm-lucky" da budu familija političarima koji su ih zaposlili.
Izvođenje odgovarajućeg muzičkog programa (klasična muzika) na prijemu DA VIDIM RUKE GORE,NA BITU DJ ŠONE....HAHAHAHHAHA DA TE DRAGI ALLAH,BOG SACUVA....