Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra neofirna reklama za autoškolu "Selma" :)
Pa i zasluzili su
@SuaveAcecino pa ne osuđujem, samo primjećujem... :)
Cista laz, znam da jos 2 autoskole u Sarajevu pruzaju istu mogucnost, jedna je u kojoj sam ja polagao ali necu biti papak kao redakcija pa reklamirati. Ovo je cista reklamacija.
coach je li ili kod onog nurije jhahaha
@računar Do mene je, ovo je bilo nepismeno sa moje strane. Iznervirao sam se ne znam ni sta sam napisao heh. Lp
dobri ovi mercedesi al hoce hrdja na nji
Nezir ljudina, uvijek bio !!!
Nije tacno da samo u Sarajevu postoji autoskola za osobe sa invaliditetom. Ima i u Srebreniku takodjer autoskola za osobe sa invaliditetom, a i u Tuzli takodjer.. Samo sirite dezinformacije.
ne zelim nikog da vrijedjam ali ovi ljudi ne djeluju bas sigurni za volanom i opasnost su veca po pjesake
ne seri
Netacno
A COACH iz Sarajeva?
Ima veći problem o kome treba pisati,a to je kako osobe sa oštećenim donjim ekstremitetima uredno carinuju i voze automobile koji nisu prilagođeni njihovoj invalidnosti (npr automatski mjenjač).
Sto lazete, ima i u Tuzli autoskola za osobe s invaliditetom
sve sami invalidi i konjske glave i voze po Sarajevu