Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve cestitke doktorima Bog vas blagoslovio
To su radili i uspjesno odradili dr sa validnim diplomama i znanjem,,sta se ti kvartas u to i kvaris uspjeh uspjesnih dr
Bravo doktori , sestre, terapeuti KCUS 💪🤝
Gospodji Ajki zelim brzi oporavak i da nastavi normalan zivot. Cini mi se da samo onaj ko je bolovao pa bio izlijecen shvata vrijednost nasih ljekara. To su nasi, bosanski, narodni ljekari. Hvala im, hvala i nasem Klinickom centru.
Zasto negativni komentari? Cemu pljujete? Ljudi uradili vrhunski posao! Zeni pomogli! Nevidjeno glup narod! Nike cudo sto nas sbi pisaju kako stignu!
Sarajevo i Bih imaju dobre doktore , samo na zalost nemaju sve bolnice dobre aparate i sto je najgore u UKCS se stedi puno na medicinskim materijalima .
Bravo doktori, bravo KCUS! Mozemo mi pricati i kukati koliko hocemo, ali je realno KCUS prije i poslije Sebije - nebo i zemlja. Hvala joj na tome što makar imamo adekvatnu tercijernu zz!
Sebija mjenjala kateter prilikom operacije.