Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi novozaraženi, osim pacijenta iz Ilijaša, su imali kontakt sa ranije zaraženim osobama. Eto, tome iz Ilijaša iz svemira sletio korona na prozor.
@Trolejbus 😂😂👍
MNOGI ovdje pisu, a ne znaju i nisu informisani, jer odluku za testiranje na Coronavirus odredjuje Zavod za javno zdravstvo, a ne Klinicki centar niti Sebija Izetbegovic. KCUS samo i uvijek postupa po tim zahtjevima Zavoda za javno zdravstvo i podrucnih Domova zdravlja i Ambulanti. Sebija nije odgovorna za propuste koji se rade na drugim odgovornim nivoima, jer svaki zahtjev za testiranjem Sebija i KCUS su ODMAH uradili i saopcili rezultate. Mozete mrziti Sebiju, ali morate znati istinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najveći broj zaraženih u RS, a ni jedan smrtni slučaj, čak prema informacijama iz medija ni jedan pacijent nije u kritičnom stanju. Juce čitam u Mostaru 10 novih slučajeva, a četri u kritičnom stanju? Nešto ne štima u FBiH? Zašto se ljudi tako zapuštaju? Ljude testiraju i hospitalizuju kad dođu u kritično stanje!!!
@Darth_Vader_007 a na drugu stranu kad pogledas u genocidnoj je bilo zariste zaraze dok u SA nije bio nijedan slucaj plus u SA zivi 5x vise stanovnika nego u genocid city-u!
https://www.olx.ba/artikal/37535524/dezinfekcija-za-ruke/
sa ovim pristupom praćenja kontakata zarazenih i klastera i ovom podrskom od strane zdravstva gotovi smo
Ovo je sve prevara masonska... smijite se vi na svaki komentar ali nikakve logike sa zdravim razumom ovo stanje nema sto se napravilo... korona virus je prisutan svake godine kao i obicni grip malo se informisite ovo sto oni rade to je zavjesa za druge stvari koje nisu za obicne gradjane...
Volio bih da nisam u pravu, ali ovo izgleda uzelo maha kako treva tek prije par dana i do kraja mjeseca ce biti 100 novih slucajeva 😔
https://i.ibb.co/K9tswHT/A87-EFDA7-0-F00-4683-B337-70-EECAB2-A44-F.jpg
Citam nesto o Sarsu, nebitno, istog je roda virusa Uglavnom trudim se pronaci naucne radove, i fazon je kako su prvo ga nalazili u sekretu, da bi kao kanadjani, kako sam shvatio ja, rekli tek kad se nadje u tkivu onda je patogen, to sto je u sekretu nista puno ne znaci, ko kontam tad ne uzrokuje bolest Da li iko zna o ovome ista?
Samo nam se u zadnje vrijeme plasiraju vijesti o korona virusu.To mediji naravno planski rade.Možete samo zamisliti kakve se važne stvari mogu desiti u ovo vrijeme korone u svijetu i medijski sakriti a da mi o tome pojma nemamo jer nismo informisani.Ovo ima veze sa svjetskom elitom koja vuče sve konce i smatra sebe gospodarima svijeta.Volio bi da se varam ali smatram da je ovo početak onoga šta nas čeka i nešto se veliko i krupno sprema (novi svjetski poredak).
znaci testirat 14 000 gradjana Sarajeva imali bi 4000 pozitivnih mozda
Četvero umrlih od korona virusa. Prole godine do ovih doba, četvero je nastradalo od uboda krave.
U svijetu je problem što ovaj virus navodno izbaci zdravstveni sistem iz igre. Nama to neće predstavljati problm jer nam zdravstveni sistem nikad nije bio u igri.
Od 17 četvoro. Znači od 170 najmanje 40. A od 1700 najmanje 400. Tako je negdje puklo u Turskoj kad su počeli raditi testove. Nema veliki manitu. Ili mjeriš ili umreš.
da su testirali 10 000 ko zna šta bi bilo
Je li iko primjetio da otkako su dosli testovi, da broj zarazenih rapidno raste?
cuvaj sebe i okolinu DEZINFICIRAJ RUKE https://www.olx.ba/artikal/37484311/dezinfekcija-za-ruke-70-2-propanol/
Od 17 testiranih 4 pozitivna Kad bi testirali 1700 bilo bi 400 pozitivnih itd...... Nasi nece da testiraju