Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nestalo je para davno..na birou 5 god..posla zglave 54 god.cuvao kafice navece za 12 km..toga vise nema..brat salje 3 stoje i da toga nema umro bi po nasoj drzavi..a pomoc za borca posranog 380 km za godinu.jednokratno..reko hvala..ko nevjeruje nek pita..i sta sad..najbolje se ubit..djeci ni sebi nemaju..neznam bogami sta kako
@gooUser1579008188 prijatelju ovi sa ovom koronom razvukli ko teraviju, ko da smo Luxemburg ili Njemacka pa da narod ima para da landaramo i svaki dan brojimo ko je zarazen a ko izljecen iovsko je sa ovim sr anjem sve unisteno, jos 15 dana ovako svi mali biznisi ce pomrjeti a niko o tome, samo brojimo zarazene, nek nam je Bog na pomoci oko ekonomije
@Dariva Nemamo para da landaramo, ali isto tako nemamo ni stabilan zdravstveni sistem. Imamo doktore koji nisu htjeli prici pacijentima, imamo evo i tih 300 na bolovanju. Srecom ima i onih koji se drze Hipokratove zakletve. Ipak, upit o je i znanje. Sad je samo pitanje jel nam vazniji zivot oli ekonomija (koja je svakako unistena bila).
Kako je ovo SA u zdravstvu cool cast doktorima jer jadnici moraju sutit jer ce dobit otkaz a sta je juce bilo u SA sto to niste objavili Državo stidi se: Djevojčicu iz Zenice koja ima tumore neće da prime na hitnu operaciju u SarajevuI-STINA OVO JE 4 PUT DA ISTI OVAJ CLANAK BRISETE KLIXS red je objavit oboljele koji su u stanovima ili kucama jer umiru a nigdje ne pisete a sto ne primiste djete stidite se da ima u TZ nek joj neko javi jer tamo je NECE odbit
Javljam se iz Zavidovica, direktno, toksicni korona oblak mi je nadomak kuce, sta da radim ljudi? Pomaze l olovo protiv te radijacije, da se skontam nabrzaka?
Trzate sarajlije a klixovci? 5 zarazenih u SA i Zavidovicima u naslovu. 4 u Zavidovicima a jedan u SA :) Solakova škola :)
Vidi onog sa žutim vizirom, uz vizir ima dvoje maskse jednu na drugu, i još neki onaj bjeli mantil koji je toliko providan da korona sigurno probija. A pored njega žena sa maskom ispod nosa!.D u pm. Koji amateri.
Neko laže. Artinfo tvrdi da je jedna osoba iz Kiseljaka zaražena a KCUS tvrdi da su nalazi negativni. Na mapi zaraženih nema Kiseljaka.
Juce je, koliko sam upratio, u BiH prvi put bilo vise oporavljenih nego zarazenih. Naravno i to je upitno s obzirom da broj testiranih mora biti veci, ali eto i to je lijepa vijest.
Covid19 iz grupe korona virusa u poređenju sa influenzom je sličan samo što je panika kod covida povećana abnormalno. Testovi koji se koriste za virus su labilni i nepozdani. 50 % testova polazuje netacan rezultat tj. ako imate molekulu nečeg što je nepoželjno vašem organizmu pokazat će pozitivan rezultat. Korona nije nova bolest i život bez ove panike bi bio kao prije kad nismo brojali ko je kad i od cega umro. U momentu se ništa novo ne događa. Pa vi vjerujete u sve.
Zanimljivo i da FBiH isplaciva milionsku subvenciju kladionicama i automat klubovima u toku krize. Zna se sta je od zivotnog znacaja za BiH drustvo, ne daj Boze da kladionice propadnu, sve moze ali samo ne to. Kao da mogu propasti. :)
Vjerujte da nam je bolje svima da se zarazimo nego ovo. Nakom citavog ovog haosa se nece moci preci granica bez dokaza o imunitetu, to jeste antitijela. Pa birajte Bill Gatesova vakcina ili koronavirus 😊
@gooUser1581752423 Ja cu jedan korona virus, molim vas, kecap i majoneza u prilog..
I do kada cemo ovako, shvatam ja epidemiolozi sto govore ostani kuci distanca, ali ljudi mogu jos april ovaj ovako sta onda, lako je liku pisati sto je na budžetu ostani kuci, sta ce jadnik sto radi u privatnika ima kiriju racune narod vec psihički puca ovo se jos moze april ovako a kad maj dodje a pogotovo juni kad u prdi ona zega haj ti onda ostani u kuci
@NordWestern30 boli njih cuna kako cemo mi
recite Solaku da pogleda ovu statistiku a ne da nas zakljucava kao kerove, mamlaz bi uvodio drasticnije mjere!!!!!
Sad kad trebaju doc ove pare od mmf-a raste broj zarazenih brzinom svjetlosti -jojj varalica seoskih majko mila
Sta je sa Edinom haha
Broj zaraženih je trenutno 782, a ne 1014. Konstantno "zaboravljate" oduzeti oporavljene i umrle u izvještajima i grafovima kako bi napuhali cifre i unosili paniku. Novinari su u ovoj krizi pokazali svoje pravo lice plaćenika bez trunke etike.
@Realismo Velika je razlika izmedju broja ZARAZENIH i broja TRENUTNO ZARAZENIH.
KraljevinaBiH, postoji li kontekstualna razlika između "broj trenutno zaraženih u našoj zemlji je" i "broj zaraženih u našoj zemlji sada iznosi"? Broj slučajeva koji je naša zemlja zabilježila je 1014, dok je broj zaraženih 782, ali novinari to konstantno i namjerno izostavljaju u svim medijma.